Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нещастие гони мен и семейството ми

Нещастие гони мен и семейството ми

Нещастие гони мен и семейството ми
Здравейте на всички! Имам един проблем. Напоследък само лоши неща сполетяват мен и семейството ми. Мъчно ми е и ми е много тежко.

Казвам си защо живота на всички ни така се преобърна. Дали са ни прокалнали? Моля ви помогнете ми и ми кажете има ли някакво спасение!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
:)
:)
09.07.2013 00:31
П.С към "аз" Можеш да имаш много и да не го оценяваш и да си нещастен. Това също е наказание. Не го третирай като грешка. Има хора които биха били доволни на това което имаш и ти. Винаги има по - зле и по - добре. Въпроса е да не се измерваш а да оценяваш нещата които имаш.
1
0
:)
:)
09.07.2013 00:21
Здравей, не знам дали си вярваща. Аз вярвам в Бог и в това че когато ни се случват лоши неща то е с цел да видим нещо конкретно което трябва да поправим в себе си. На мен също ми се случват лоши неща понякога но когато размисля се оказва че някъде съм сбъркала. Аз не Бог. Не е лошо да отидеш на църква и да се помолиш искренно и от сърце да ти помогне. Колкото до коментара на "аз" мисля че звучи грешно. Да се откажеш от Бог защото си решил да съдиш другите че имат много и се оплакват... завист? Според мен "аз" ако искаш да се оправиш престани да гледаш в паниците на другите и повече мисли за собствената си. Някои хора получават много за да си научат урока когато го загубят. Не са неща които можем да разберем лесно.
0
0
Емилия Василева
Емилия Василева
08.07.2013 17:48
За начало се успокои! ВСЯКА неделя ходи на църква и се моли само за здраве на теб и на цялото ти семейство. Бъди повече време със семейството ти и не се ядосвай за малките неща. Трябва във всяко отношение със семейството ти да се подкрепяте и да се държите заедно! Надявам се нещата да се оправят!
1
0
аз
аз
07.07.2013 10:55
в моето семейство сме така от 13 години ... таим надежда че с всяка изминала години нежата ще се обърнат за добро ,но уви дори става по зле ... дори ако за кратко се види "светлина в тунела" после накуп се струпват още лоши неща.Не вярвам в магии,уроки и т.н ...не вярвам от години и в Господ и не посещавам църкви дори и за празници...просто няма смисъл ... ако наистина Го имаше не би постъпил така жестоко с едни ,а други дори дори не знаят какво е истинки проблем ,а вечно се оплакват от нещо...не е честно!!!Аз вярвам само в едно и то е..."НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО"...
2
0
Мария
Мария
01.07.2013 20:38
Посети и можеш да намериш отговор чрез изследване на наталната ти карта от услуга Персонален Хороскоп.
0
0
rosica
rosica
01.07.2013 17:47
какво е станалоо
0
0