Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Когато духовете обладават душата..

Когато духовете обладават душата..

Когато духовете обладават душата..
Имало е случаи, в които при появата на духове, се твърди, че хората се чувстват некомфортно или по-точно казано - чувстват се уплашени отвътре. Защото не знаят какво може да им се случи. Има десетки предавания и книги за духове. Но това което аз знам е, че те наистина са опасни.

Чел съм доста книги на Стивън Кинг и други автори, които пишат за хотели с духове, смърт на човек, чийто дух остава на Земята заради недовършена работа.. Много истории съществуват за тях.

Но истината е, че наистина съществуват. Дори и да не ги виждаме, те са неразделна част от живота ни. Съществуват много видове духове. Най-общото, което мога да кажа за тях е, че имат нещо, което не са завършили, щом са останали в нашия свят.

При евентуален контакт с духове ( какъвто УЖ са имали някои хора ) , казват че хората се чувстват неприятно и понякога дори усещат мъката на духа. НЕ Е вярно. Контакт с духове не е възможен. Гледате твърде много "Шепот от отвъдното"..

Както и да е, най-общо духовете са невидими, с тях контакт НЕ МОЖЕ да има, но тях ГИ ИМА. Доказано е, че същесувтуват, но с тях контакт не може да има все още. Тези, които мамят хората, че е възможно да се говори с духове, са си най-прости измамници и искат да припечелват от това, че хората се страхуват от непознатото..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
16.08.2018 11:06
коко личи си че си на 11 и си неграмотен ... къде са ти родителите да ти прочетат коментара ....
0
0
worlok@abv.bg
worlok@abv.bg
24.09.2013 18:02
опитаи за да ти дока....
0
0
koko
koko
27.07.2013 17:34
знае6 ли какво аз постоянно гледам 6епот от отвадното и не ме е страх дайе си е интересен ас сам на 11 ако има не6то стра6но то аз го попивам и ме е страх поне месец и половина
0
0
Ivetoo
Ivetoo
05.07.2013 15:35
Не знам дали е измама контакта с духове, но една приятелка беше отишла при една такава гадателка която уж се е свързвала с покойници. Директно и е казала от какво е умрял но колко години е. Тази моята приятелка чак много се уп;ашила от точноста, но гадателката и казала, че сега духът е много млад да дойде догодина, но тя така и не е отиш;а вече 5 6г от страх.
0
0
алекс
алекс
20.06.2013 16:53
всичко което каза е вярно дори и за Шепот от одвъдното
0
1