Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сбогуване с починал

Сбогуване с починал

Сбогуване с починал
Историята е истинска.

Майка ми разказа за една нейна колежка която вечерта преди погребението на роднина и се е случило нещо странно.

По традиция покойникът трябва да остане една вечер в къщата в която е живял (поне аз така го знам),въпросната колежка останала при покойника,изморена от цялото тичане през деня задрямала.

По нейни думи нещо или някой я е събудил,нали знаете онзи момент когато не знаеш дали спиш или си буден,всичко ти е едно мътно.

Жената видяла бледи фигури да стоят над ковчега на покойника,не се изплашила и по някаква причина знаела,че това са отдавна починали роднини.

Цялото видение траело няколко минути,когато чула някой да и казва ,,Дойдохме да се Сбогуваме"",жената се събудила окончателно когато в стаята влязла дъщери и.

След погребението колежката на майка ми коментирала с дъщеря си какво е сънувала,а тя и отвърнала че не е било сън тъй като и тя се збогувала с роднината който бил седнал в края на леглото и и казал,,Дойдох да се Сбогувам"". :x:

Вие ще прецените дали е истина!!!!Но ви уверявам,че е истина.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 24
512
46
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (42)

Изпрати
rumen
rumen
05.05.2015 09:34
vqrno e
4
3
Галя
Галя
05.05.2015 06:15
Преди да почине баща ми Бог да го прости се случваха странни неща понеже получи инсулт беше прикован на легло с обездвижена дясна половина на тялото и напълно изгубен говор общувахме с него с мимики и погледи тогава на моменти той се отнасяше на някъде ту гледаше към терасата с весел поглед като че ли от далечината идва някой който не е виждал скоро ту оглеждаше тавана и стените като че ли над него бяха надвиснали арки от красиви рози тогава пратихме сина ми на село защото очаквахме най лошото и предпочитах детето да не присъства той все питаше за него кога ще си идва аз му казвам в Неделя а баща ми издаваше звук ОХООО и ръкомахаше с лявата ръка като знак че ще е късно вече
забелязала съм винаги когато има или ще има смърт в този дом в който се намира пътника има една странна специфична миризма гарван обикаля пред прозореца и човека винаги хвърля чести погледи на запад
при стаята на новороденото също има странна миризма но е съвсем друга много по мека сладникава
и още един случай скоро след него почина майка му моята баба когато отидохме да БДИМ аз с братовчедка ми и сестра ми сами докато другите си почиваха решихме да оставим баба ми в стаята сама което не било добра идея и седнахме в кухнята на по едно кафе
оставихме всички врати отворени без входната и докато си говорихме чувахме странни стъпки и как ковчега пука и скърца и трите се бяхме ошашавили заедно ходихме да проверяваме какво става но баба си лежеше кротко и тихо
4
0
Дияна
Дияна
12.03.2015 23:23
Сънувах починалата ми майка да се съживява и всичко стана както си беше преди да почине...Какво може да означава това?
3
0
Тони
Тони
11.03.2015 10:22
това мога да кажа,че е прекрасно да се сбогуваш защото в противен случай живота ти се затруднява (личен опит)
4
1
Тончоууууу
Тончоууууу
14.11.2014 17:10
На погребението на мой съученик докато стоях прав, за много кратък период от време пред очите ми се появи светлина. Много ярка и силна.
7
1
хймйм
хймйм
07.11.2014 20:55
мхймй
0
1
йхххххххххххххххххххххх
йхххххххххххххххххххххх
07.11.2014 20:53
искаш ли да ти загрея дупето с шамари???
3
12
юлияна
юлияна
31.07.2014 01:25
Вярвам!!! Баща ми почина и след 6 месеца се почви от никъде един котарак.В момента,когато отваряхме входната врата той нахлуваше вкъщи и лягаше на мястото на татко.По -късно правехме ремонт на кухнята и когато успееше да влезе отиваше направо в кухнята и ред такива истории,но винаги си лягаше на мястото на татко.
19
2
Малка сладка анонимка
Малка сладка анонимка
22.08.2014 18:59
И при мен , преди няколко години , когато дядо ми почина (лека му пръст) дойде едно котенце при мен (аз , майка ми , сестра ми и баща ми му дадохме салам , хляб и вода) . То остана при нас. Имах чувството , че това е дядо ми . То (котето) се чувстваше добре при мен и не се страхуваше още от началото .
10
3