Китайската кукла

Китайската кукла
За рождения ден на едно момиченце, майка му и баща му му подарили една много сладка китайска кукла. Момиченцето я кръстило Сам. Една нощ, когато майка му го извикала да си ляга, то поставило куклата в мазето. Когато си легнало чуло странен шум, и после един глас който казва: "Китайска кукла в мазето, китайска кукла по стълбите, китайска кукла в стаята на родителите ти, и сега те са мъртви!"

Момиченцето се уплашило и едва заспало. На следващия ден влязло в стаята на родителите си, и ги видяло мъртви. То плачело, докато брат му организирал погребението. Когато станало късно, момиченцето си легнало, и пак чуло същия глас: "китайска кукла в мазето, китайска кукла по стълбите, китайска кукла в стаята на родителите ти, китайска кукла в стаята на брат ти..... и сега той е мъртъв!"

Момиченцето много се уплашило, и отново едва заспало. На следващия ден видяло брат си мъртъв, затворило се в стаята си плачейки, и цял ден не излязло от стаята си. Станало късно, и момиченцето си легнало. За трети път чуло гласа: "китайска кукла в мазето, китайска кукла по стълбите, китайска кукла в стаята на родителите ти, китайска кукла в стаята на брат ти, китайска кукла в твоята стая, и сега ти си..... МЪРТВА!"

На следващия ден дошла полицията. Намерили момиченцето и брат му мъртви. После дочули смеха на една китайска кукла с тъмна коса, която отивала на лов за следващите си жертви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати