Сън със самодиви

Сън със самодиви
Сънувах, че сам на чуждо място,беше полумрак. Хората се готвеха за някакво събитие. Масите бяха отрупани с много, много месо. Някакъв човек ми показа едно огромно куче, което лежеше на земята, беше ужасно дебело!

После покрай това приготовление се озовах пред едно огледало - беше с правоъгълна форма, с кафява дървена рамка - от онези старите. Погледнах в него, защото ми бе нагодено така, без да се усетя, точно за мен.

Когато погледнах в него видях зад гърба си 2 самодиви, които отдавна ми бяха обърнали гръб и си отиваха, учудих се и си казах - Ах самодиви, те какво правят зад гърба ми.

Но замълчах, защото някои бе ми казал пред самодиви да мълча. Много странен сън, ако някои може да ми помогне да го разтълкувам ще му бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария Боева
Мария Боева
05.05.2013 12:40
Сънувате ли самодиви, това е предупреждение, че губите времето си с безсмислени занимания и планове. Размечтал сте се и има опасност да загубите връзка с реалността.

Самодиви, ако ви посетят в съня ви, пригответе се да изживеете дребни разочарования, когато надеждите ви се сблъскат с реалността.
0
0