Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ухапа ме искрящо зелена змия

Ухапа ме искрящо зелена змия

Ухапа ме искрящо зелена змия
Здравейте. Ето и моят сън или по - точно, частта от него, която си спомням.

Бях в кухнята и над готварската печка имаше аспиратор. Там, до него, в ъгъла се беше свила искрящо зелена змия. Тя беше наистина много красива. Когато я видях, не се уплаших. Тя също ме наблюдаваше, но си остана на кълбо. После отидох в другата стая.

И после, още два пъти в съня си се връщах в кухнята до печката и усещах, че тя ме следи с поглед. Единствено си помислих, само да не ме ухапе. И така, до третото ми връщане.

Щях нещо да готвя, бях цялата в брашно и с точилка в ръка. Когато змията ме видя, може би я стреснах, тя се изправи заплашително и се спусна към мен.

Аз избягах и се качих на масата, но тя беше много пъргава и се спусна към мен. Това, което ми направи впечатление, е това, че беше къса и дебела, но ужасно пъргава.

Както бях на масата, тя на пода, изправи се и се спусна към мен. Аз слязох на земята и си казах, че ако аз не я нападна и убия, тя ще ме ухапе.

Взех точилката от масата и се спуснах към нея за да я ударя, но тя се извърна и ме ухапа по ръката. Заболя ме доста, но си казах, така или иначе ме е ухапала, по добре да я убия.

Хванах я за главата и я издърпах от ръката си (нямаше кръв). Стиснах я здраво и и разчекнах устата и търсех нещо да я убия. Но в същото време се притеснявах, ако е отровна, трябва да се обадя в бърза помощ някой да дойде.

Гледах си ръката, нямаше подуто и вътрешно знаех, че не ме е отровила. Леко виждах как вените ми стават тъмно сини, но вътрешно бях спокойна.

Някой знае ли какво може да означава този сън ? Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
yanitsa
yanitsa
22.10.2009 01:13
Сънувах го в петък 16.10.09. Какво може да бъде значението спрямо деня и месеца ?
0
0
Мари
Мари
17.10.2009 22:13
Не е хубав сънят ти. Очаквай неприятности, злосвовения от близък човек. Все пак зависи в кой ден от седмицата и кой ден от месеца си го сънувала. Пази се.
0
0