Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Обсебена от числото 13

Обсебена от числото 13

Обсебена от числото 13
Преди година- две, когато бях обсебена от числото 13, сънувах един нелеп сън. В него аз бях в асансьора на блока ми и се качвах някъде на горните етажи. Но колкото и да приличаше на нашия блок, май не бе той. Поне така го чувствах. Етажите минаваха и на всеки бе написано числото на етажа.

Тъкмо минах дванадесетия и чаках да видя числото 13 изписано с бяло боя на вратата на асансьора. Но вместо това там бе написано някакво странно число:
огледално погледната двойка и нула, със три кръстосани черти- като снежинка.

Доста се чудех какво значи и си нямах и представа къде можех да го намеря.
И скоро това стана просто част от миналото и спомените ми.

Но наскоро, като си говорех с гаджето си и случайно се бях сетила за този нелеп сън и реших да му го разкажа. И той ми каза, че го е виждал като малък някъде, същото число, но на 3-я етаж. Но не помнел къде.

Не вярвам това да е съвпадение:аз не вярвам в съвпадения!
И наскоро се сетих, че преди сънувах един блок, който много приличаше на този, в който живея и по едно време бях видяла такъв, като се разхождах с приятели из града. Същия като от съня беше. Той беше.

И получавах всеки път де жа вю, минавайки от там... И сега мисля да отида да го посетя, но няма да е лошо, ако някой е чувал за това число? Може би значи 13 на друг език?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Магдалена
Магдалена
17.08.2013 19:28
много благодаря! Все пак държа да отбележа, че отидохме с гаджето ми да видим блока и се качихме до тринадесетия етаж, но нямаше нищо. Тогава той сподели, че дори е сънувал улицата до блока, но не знаехме какво и къде да търсим :/
0
0
Danny Rand
Danny Rand
15.03.2013 17:29
Смътно познато ми се струва,но за жалост не мога да ти помогна с изчерпателна информация.

Числото две означава темпо,развитие.Идея нямам какво би значило наобратно.Но ако не се лъжа,тази нула или каквото е там,има истинско значение в Алхимията.Разрови се и виж дали няма да я намериш там. :) За улеснение ти пращам линк за всички символи:
0
0