Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънища с числото 13

Сънища с числото 13

Сънища с числото 13
Едната ми баба почина на 11.11.2008 год. От тогава все се страхувам от духове и понякога сънувам странни сънища с гробове и подобни неща.

Миналата година бях сънувала, че с баща ми и другата ми баба, която е жива, отиваме към едно място, където обикновено си има мост, но в съня ми вместо мост имаше гробище.

Ние търсехме гроба на баба ми, но не го намерихме и в съня пред очите ми минаха точно 13 гроба. Много се уплаших. Миналата нощ бях сънувала баба ми. На другата нощ сънувах как падат звезди. Гледах в съновника и пишеше загуба на близък човек.

Тогава съвсем превъртях и направо непрекъснато ми се привиждаха духове и кръстове. Беше ужасно! Слава Богу сега, след 1 година, всичко си е наред и съм по-спокойна.

Но понякога се питам защо ги бях сънувала тези сънища. Точно за това избрах да ги споделя тук.

Моля, пишете коментари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
08.11.2011 14:58
За мен числото 13 не е фатално. На тази дата никога не ми се е случвало нищо. Това е поверие, както черна котка да ти пресече путе, котка като котка. Всичко е на психична основа. Когато вярваш, че това число ти носи нещастие, нормално е и такава енергия да превличаш към себе си. Ако питаш мен, бих ти предложила вместо да се страхуваш, да помислиш каква полза може да имаш от него, както правя аз с моето число. Когато някой ме пита кое ти е любимото число, казвам 37. :)
0
0
Алекс
Алекс
03.11.2011 23:39
Благодаря за коментара, много ми беше полезен! Всъщност аз наистина много се страхувам от духове и изобщо от смъртта, но се опитвам да спра да се боя от такива неща. Трябва да кажа, че аз самата в у-ще съм 13 номер, на 13 години съм и винаги като погледана часа е примерно 22:13 мин. и пр. все с това число. Не знам дали си въобразявам, но понякога много се стряскам от тези неща. Надявам се да не се страхувам повече и много благодаря за отделеното време!
0
0
siska
siska
03.11.2011 23:31
Много неща са фаталните. След като в цял свят хората се страхуват от числото 13, значи си има причина, не може ей тъй без нищо да вдигат врява заради това число. Аз също се страхувам малко, но просто се опитвам да потискам сраха. А колкото до сънищата ти, Лора, наистина са странни и мисля, че може да има някаква връзка със смъртта на баба ти, но смятам, че ако не се връзваш на историите за духове и да мислиш за баба си толкова много, може би тези плашещи сънища ще изчезнат и ще имаш по-спокоен живот. Това е моят съвет. Ако не помогне, вече трябва да говориш с лекар или най-малкото с родителите си. Ако толкова много се страхуваш от числото 13 и от смъртта, тогава определено този сън значи точно това - че се боиш да не се случи нещо с теб и семейството ти. Но ако спреш да си повтаряш такива лощи неща, сигурно всичкоще бъде наред. Това е от мен! Дано съм била полезна! Успех. :)
0
0
Мее
Мее
25.10.2011 22:15
Аз съм родена на 13 и не знам какво му е фаталното и защо всички го мисля за такова.
0
0