Аз вещица ли съм

Аз вещица ли съм
От както бях малка обичам да се занимавам с магии и такива работи. Винаги като си измисля някаква магия за каквото и да било, като я тествам и има ефект. Незнам защо става така и ви моля за съвет. Аз вещица ли съм?

b ДА КОМЕНТИРАТ САММО ТАКИВА,
КОИТО ВЯРВАТ В МАГИИ/b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Кристина Манолова
Кристина Манолова
15.03.2013 09:00
Относно това дали си вещица или не, аз имам същият въпрос за мене-Вещица ли съм? От две три години насам ми дойде някакъв интерес към магиите, защото попринцип на мен все не ми върви и никога не става това, което искам и предположих, че имам направена магия. Все още се опитвам да разбера, и непрекъснато влизам в сайтове като съновниик.бг, гадаене и т.н. Даже имам дневник, в който си записвам магии, ама не лоши а например за късмет, за щастие, за любов и т.н. Аз наскоро също така почнах и да сънувам неща, които се случват след известно време, всеки ден ми се случва, а и също така когато си помисля за нещо, и стоящият до мен човек се оказва, че си е мислил за същото. Веднъж се влюбих ама доста силно и реших да пробвам една магия-първата ми магия, която съм правила-след като я направих и след около седмица имаше ефект и то такъв, какъвто не съм очаквала. Също така хората винаги са ме имали за различна и са ме гледали по друг начин-забелязват ме, но никога не смеят да ме заговорят...Дори и да си вещица, по-добре не си играй с това и не прави магии. Прави ги само ако се стигне до краен предел и не знаеш какво да правиш. И прави само бели магии, никога не прави черни, последствията може да ти убият.
1
0
готическо черно
готическо черно
03.03.2013 15:26
Знам какво ти е-и аз съм така.Но за жалост използвах дарбата си за лоши неща и сега ми се връщат!Ако искаш да разереш повече,ми пиши на лични съобщения.Последната ми история е Да живееш са духове...
3
0
Кика
Кика
18.09.2019 06:16
Може ли емайл за да Ви пиша
0
0