Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»УЖАС ОТ СТРАННО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО КАТО МЕТРО (ВЛАК)

УЖАС ОТ СТРАННО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО КАТО МЕТРО (ВЛАК)

УЖАС ОТ СТРАННО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО КАТО МЕТРО (ВЛАК)
Така преди 2 дни сънувах нещо много много много странно.
Понеже всеки ден пътувам из столичното метро нали сънувах метрото.

Този сън който ви разказвам изобщо в съня ми не приличаше на метро а на блок защото бях отгоре на покрива и изобщо не знаех как съм се озовал там защото съня ми започна оттам как съм на покрива и отгоре бях се едно на 33333 метра.

Така виждах станциите.Докато стигнах до станцията на която трябва да слизам.а освен това имаше и една жица като на тролей.Странното метро което се возех не беше и под земята а навън.Но имаше вид на тролей влак метро.

И като стигнах станцията толкова беше високо от покрива на тва странно превозно средство което приличаше и по голямо от блок.

И си казах как да сляза уплаших се и паднах полетях надолу 1 минута падах после като паднах на цимента главата ми се смаза смачка се навътре но странното е че не усетих никаква болка и това с падането от високо го сънувам често..

Какво значи това да не би да ме преследва смъртта.Моля ви се много ме е страх да не зема верно да падна отнякъде.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Tomy
Tomy
09.03.2013 12:26
Това са кошмари. Искам да ми отговориш на един въпрос: Натоварен начин на живот ли водиш? Пиши ми на фейса Томи Врачков на английски като томи го напишеш Тому снимката ми е как хапвам :D или на скайп томсанчо97 ама на англииски.
0
0
добра
добра
28.02.2013 19:25
спокойно няма нищо страшно
0
0