Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънят се повтаря 7 пъти и е зловещо

Сънят се повтаря 7 пъти и е зловещо

Сънят се повтаря 7 пъти и е зловещо
Майка ми сънуваше сън които я накара да ходи по врачки и все такива неща снощи го сънува за 7-ми път та съня гласи: майка ми е в една много бедна къща върху леглото стои жена, кърмеща бебе - толкова красиво бяло, със светли очи и става нещо и детето остава при мама и майка му изчезва. Детето започва да плаче и мама го оставя на леглото да му донесе мляко. Като се върнала на леглото има и друго дете а старото погрозняло почти мъртво и плаче още повече. Мама взима на ръце новото а старото умира. МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ!! МАМА Е МНОГО РАЗТРЕВОЖЕНА!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Антон
Антон
12.01.2013 00:57
Няма никаква родова магия и прочие глупости. В България от векове не е правена така магия, да в България има хора които могат да я направят но те по-скоро биха умрели от колкото да го сторят, що се отнася до онези парцали- врачките и екстрасенсите,те трябва да се разстрелят, защото злоупотребата с човешката мъка и страдание е страшно престъпление.България имаше няколко Велики личности притежаващи чудовищни психични сили, като Ванга,Петър Дънов, Вера Кочовска и т.н. Те бяха наистина могъщи и доказали се личности.Те правеха това за което бяха изпратени, а именно да помагат. А тези, които сега се представят за някакви ясновидци и прочие са просто парцали,артисти, те не притежават и капчица психична енергия да не говоря за някакви сили.Повече да не сте отишли на никакви врачки,гадатели и звездобройци.Истинският ясновидец или изобщо този който работи с енергиите НИКОГА няма да поиска пари срещу своята работа. Забранено е да се печели от това.Силата не се дава за да се вадят пари с нея, а за да се помага на хората в нужда.Сега по същество,сънят носи дълбоко езотеричен смисъл, който дори и да ти обясня няма да го разбереш, първо трябва да ти преразкажа 3 книги на тема фин свят,квантова реалност и енергийната реалност на Вселената, а това е леко невъзможно. Затова просто кажи на майка ти да приеме 2-рото дете и да благодари, на който сметне за необходимо според разбиранията и за света.На 21-ви навлязохме в нов еволюционен етап от човешката история, нова ера и съответно нови енергии. 2-рото дете е символ на тези нови енергии. Това е значението на този сън. Няма от какво да се тревожите.
0
0
Диди
Диди
11.01.2013 20:29
Не плащайте, просто искат да ви вземат парите. Успокойте се и с времето всичко ще отмине.
0
0
арсе сгтр
арсе сгтр
11.01.2013 19:56
ами врачките казали на мама че има родова магия или нещо такова и както сигорно сте се сетили искаха да им платим за да я развалят
0
0
иван петров
иван петров
11.01.2013 19:22
Просто сън.Психиката на майка ти е зациклила на определен проблем и мозъка все още не може да се справи с него.С времето просто ще отмине.А врачките какво казват?
0
0
Диди
Диди
11.01.2013 18:00
На първо място се опитай да се успокоиш, за да успокоиш и своята майка. Според мен не бива да се притеснявате толкова, понякога сънищата просто се случват и нямат стойност в реалния живот.
0
0