Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той ходи с друга, а целува мен

Той ходи с друга, а целува мен

Той ходи с друга, а целува мен
Здравейте аз съм момиче на 13 години,а момчето е на 14.

Харесвам едно момче, но той ходи с друга.Той я харесва,но харесва и мен повече от нея той каза, че ще я зареже, но не съм сигурна дали ще го направи.С него се събираме в една компания.Той почти винаги сяда до мен и постоянно ме прегръща вече почна и да ме целува. Постоянно ми се натиска,но ме е страх, защото гаджето му може да ме намрази. Тя си сменя гаджетата през седмица.Всичко това го прави пред всички , а за пред приятелката му аз съм най-добра приятелка.Наистина си е така с него си споделяме всичко,преди имахме само силни симпатии един към друг, а сега се харесваме.. Лятото пак се държахме така, но се скарахме тогава той харесваше друга.. И сега отново държим се като гаджета, а не сме. Виждала съм как се държи с приятелката си, но на нея не прави така както на мен. Какво да правя да продължавам ли да му давам да се държи с мен така? ;х
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Katerichka
Katerichka
22.01.2013 13:43
Аз съм на 16 и съм имала подобни ситуации. Отиди при гаджето му и и кажи да забрави за въпросното момче иначе ще си има проблеми и ти ще я намразиш. Така пича остава за теб макар че ми се струва, че не иска нищо сериозно от теб, само да се фука пред приятелите си.
Той е твой бейби ;)
1
1
Инкаа
Инкаа
04.01.2013 18:37
Според мен той си играе с теб. Не му позволявай да те прегръща или целува, прави се на недостъпна. Няма право да те докосва, след като не ходите. Според мене няма да я зареже, само се опитва да те обнадежди. Не му се връзвай на акъла и дано намериш, някой, който те обича супер много ! :)
4
0
плами
плами
24.02.2016 18:01
Много правилно и аз така правя с малката разлика,че си харесвам един а той...незнам дали ме харесва шото само се гледаме и така...
0
0
Анонимка
Анонимка
04.01.2013 17:56
Според мен ако наистина те харесва и иска да сте гаджета той трябва да я зареже. А пък ако не иска кажи му да не се държи така с теб защото си има гадже. Реши сама какво ще правиш и да ли се страхуваш момичето да не те намрази!
1
0