Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бяхме с бившия в непозната стая

Бяхме с бившия в непозната стая

Бяхме с бившия в непозната стая
b i Здравейте!

iРеших да пиша тук, защото се събудих крайно .. притеснена.

Сънувах, че с бившият ми, с който сме разделени от месец вече, лежим на едно легло в някаква непозната стая. С нас беше и момиче, което никога в реалността не съм виждала.

Гледахме филм и той я придърпа към него и и показа нещо на телефона си. След което я целуна и аз излязох от стаята, разплакана.

Видях двама приятели, двойка, с които в ежедневието си сме постоянно заедно, те ме успокоиха. Мина някакво време и той ми се обади, казвайки ми, че е в Гърция.

Аз се скарах с него и той просто ми затвори телефона с най-грубия тон. А между другото помня, че с това момиче два дена подред сме се карали, не съм сънувала тези два дни, но просто знаех, че ги е имало в съня.

Това беше съня и до някаква степен аз си го обяснявам, но простичко. Това, което ме накара да го споделя с вас е, че се събудих както казах много притеснена. И ме държеше някакво странно чувство.

А аз рядко сънувам, изключително рядко. За това ви моля, ако някой може да разтълкува съня, много ще съм благодарна. :kiss:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
оскар
оскар
22.10.2012 20:09
здравей, ще ти кажа какво означава съня и как го тълкувам: първо, имаш проблем някакъв вкъщи, второ, бившият ти е лудо влюбен в теб, дори и да не го показва, и трето, трябва да се съберете отново!!! задължително!!! виждам силна химия между вас. на седмо енергийно ниво вие се припокривате идеално. но бъди сигурна, че когато се съберете, всичко ще тръгне нагоре. много хубаво че сподели с нас, ще ти изчистя негативната енергия, и помни- ако не се съберете всичко тръгва надолу- финансово, няма да имаш пари, напълно ще си кармично обременена!!! съберете се отново, любовта ще пламне. така е предначертано!!!
0
0
Виктория
Виктория
22.10.2012 07:17
Оф тъпизмите ти нямат край Сънувах едно мазе бяла кокошка 2 бели яйца на земята наведох се и взех едното яйце беше с форма наподобяваща сърце после погледнах врата на нея живата ми баба пред нея маса препречена на вратата кухня нямаше нещо още липсваше там излязох красиво село страхотна природа като в рая интересното беше че все едно летях на вън по-натам виждам другата част от селото но пуста и по-неприветлива с каменни стени са сградите от бял камък Съня е съвсем реален и е сънуван точно преди час сега го тълкувай мис гъз в съчетание с празна глава !Интересно ми стана и друго 8 месец плюс 6 месец на р.д. прави 14 нали Виж как в природата всичко се нарежда !Така при мен няма случайни събития друг пример преди 2 дена ли празнувахме Свети Иван Рилски ?Чух по тв но не запомних датата преди години ме заведоха там в манастира не просто да го разгледам бяха ме водили и преди - да кажем че си бях поиграла на духове и се беше лепнало нещо гадно което отказваше да си тръгне както обикновено става с тези които общувам разликата е че другите са живи а нещото -не (мой починал прадядо лош човек )Та точно в деня на Свети Иван Рилски го сънувам че идва в къщата пременен едни маси гледа към мен и се усмихна сякаш съжаляваше и искаше мир за да си отиде завинаги така го усетих после бум казаха за празника Искам да благодаря и на Светеца за помощта без него нямаше да се справя с лошия дух Това което ти казвам е че нищо няма да се размине на никой !Моите неща са реални за разлика от измислиците на тези блудни създания които са и нечисти не физически !Под маската на добрите намерения се крие много зло !Ти си от тях ! И ти !
0
0