Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че ми вадят зъби

Сънувах, че ми вадят зъби

Сънувах, че ми вадят зъби
Сънят беше толкова ясен. Сънувах, че съм на зъболекар и той ми извади 2 горни зъба. С език опипах местото и действително на местото на зъбите имаше две дупки. Не ме болеше.

Даже бях радостна, че зъбите са ми извадени. Имах и кръв в устата. Четох в съновника, че ваденето на зъби е смърт за мен или на мой близък, вярно ли е това ?

Сънят беше като истински, че като се събудих опипах с език зъбите си и се учудих, че те са там.

Моля, пишете ми какво означава този сън. Действително ли ме чакат такива изпитания.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Дора
Дора
29.01.2011 00:58
Моето мнение(основано на личен опит с подобни сюжети в сънищата ми) е, че става дума за промяна в отношенията ти с близки хора или приятели. В никакъв случай не става дума за смърт.

Много важно и може би най-важното в съня ти е това, което споменаваш, че си била радостна от случилото се. Това означава, че каквото и да стане, ще е за добро. Може наистина неочаквано някакви хора да излязат от живота ти, но не се знае дали това ще е окончателно - може да е само временно. Можеш да очакваш също така, това да стане не по твоя инициатива.

Но за каквото и да става дума, не се плаши и помни, че почти винаги нещата могат да се променят, ако го пожелаеш и направиш усилия в съответната посока.
1
0
надя
надя
28.01.2011 16:38
Благодаря на всички за отговорите. Зъбите бяха един до друг от горната лява страна. Благодаря. Чакам други мнения.
0
0
Маленка
Маленка
28.01.2011 12:56
Забравих да кажа, че има значение от коя страна са Ви вадили зъбите. От ляво - става въпрос за жени, а от дясно - за мъже. Между другото имах същия сън, без болка и наистина се разделих с две приятелки. Оказа се, че само съм си мислела, че са такива. Но пък такъв е животът. Затвориш ли една врата, отварят се две нови.
0
0
Маленка
Маленка
28.01.2011 12:53
В повечето случаи този сън наистина означава смърт, но можете да не го приемате буквално. Твърде възможно е да се разделите с някой свой приятел или близък. В смисъл да не поддържате контакт с тях поради една или друга причина, като вероятно това е най-доброто за вас. Аз, лично смятам, че след като не е имало болка, става въпрос за раздяла с приятел/и и роднини. Не се настройвайте за най-лошото. Успех.
1
0
бени
бени
28.01.2011 12:19
Да, за жалост е вярно.
0
0
Александър
Александър
28.01.2011 12:07
Оле, и на мене ми се е случвало да сънувам точно това.
4
0