Важно

Важно
Темата ми е насочена към всички ангелчета, индиго деца, екзорсистчета и към тези дечица, които се усещат и се имат за супер странни.

Мили малки пишещи-нека Ви дам няколко съвета преди да започнете с писането на тема или на каквото и друго да е - обърнете внимание на правописа си, пишете с много грешки, а искате да сте идеалните - индиго или каквото и да е друго.

След това - не си измисляйте фантазии за да сте интересни на околните - повярвяйте, ставате смешни. Не говорете пред обществото за Вашите''странности'' защото такива има у много хора и то е така откакто света съществува.

Не се набърквайте в някакви ваши филми, оставете това на по-големите от вас, защото с тези неща от ''другия свят''шега не бива да се прави.

Дарбата или я имаш или я нямаш, това не се учи нито в даскалото, нито сред приятели. И последното, което искам да Ви кажа - изживейте едно прекрасно и спокойно детство, общувайте с повече ваши връстници, забавлявайте се.

Няма нищо по-хубаво от детството!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 5
51
41
30
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
maria
maria
18.09.2015 18:21
Най-мразя хора като автора! Всеки допуска грешки важното е другата страна да успее да прочете спокойно. Най- мразя хора като този човек дето е написал темата,важна е стойността на историята а не грешките човечността е на първо място запомнете го! И от къде знаете,че тези хора си измислят? Ти в тяхните глави ли си? Затвори си надменната уста и си отвори сърцето. Аз също съм индиго но,никога не съм се надувала пред никой, да си различен това е отговорност не лукс! И който има дарби трябва да ги използва само и само за добро,или смисала се губи за всичко.
0
0
Стойчо Михайлов
Стойчо Михайлов
11.09.2014 18:51
здравейте , значи искам да кажа първо че не пиша по темата . Не съм индиго или нещо друго, нормален човек съм си. Скоро бяхме в един приятел с приятелчета и в тях имаше пусната машинка против вредители :гризачи ,комари,хлебарки и т.н. Работата е там че докато си сменя режимите имаше един режим който успявах да чувам и то много силно и дразнещо ,но все пак поносимо.От тези приятели които бяхме там само аз го чувах дори си мислиха че ги лъжа. Въпроса ми е има ли ми нещо и дали ако чувам тази честота това означава ,че няма да чувам друга по ниска един вид да ми са сменени границите ... Моля сериозни коментари само :)
0
0
Бетина
Бетина
11.03.2014 22:31
да си индиго е сложно...
лесно се разпознава кой е и кой не е ... поне на мен ми е лесно...
някои само си мислят че са индиго затова онлайн има различни тестове...
например аз и най-добрият ми приятел сме индиго направихме тест ... най-странното е че отговаряхме еднакво ?...
имахме резултат 485 от 495 и нашите аури са или виолетови или тъмно сини ...не знам точно понякога ги виждам тъмно сини или виолетови...!!!
0
0
Яна
Яна
28.04.2013 09:35
Че при мен всичко е самата истина. Кво да направя че ми се струва че чувам ултразвук.Като баща ми натисне копчето на кучегона чувам писукане и си запушвам ушите....
0
0
тина
тина
27.04.2013 22:51
аммми аз съм дете индиго и мога да ви кажа че това не е само за да се правим на интересни а просто сме много по умни от вас и другите около нас така че си мери приказкиТЕ щото НЕзнам вече!!!
0
0
Стойчо Михайлов
Стойчо Михайлов
11.09.2014 18:59
понеже се зачетох в коментарите и искам да попитам , защо като си ''много по умни от вас'' защо допускаш пунктуация като '' ,- '' или е нарочно ?
0
0
Бетина
Бетина
15.03.2014 00:03
не си вдигай прекалено самочувствието!
дори не се знае истинско индиго ли си ...!
0
0
Кристина
Кристина
20.09.2012 10:16
Аз мисля, че всеки трябва да пише с отговорност за думите си, да бъеш искрен, защото е необходимо да сме честни за себе си, за да получим честно, откровено разбиране и подкрепа, а не измислено и преувеличено или по-точно казано, с каквото се обърнеш към другите, с такова ще ти бъде отговорено и на теб.
0
0
Chrisa
Chrisa
19.09.2012 20:25
Нека си вземат поука че писането трябва да е правилно,без или с малки правописни грешки,нормално е всеки да сгреши в писането на една дума.Аз не целя да подроня авторитета на никое дете,аз работя с деца които са със специални потребности.Така че децата са ми много близки,нека детството им да бъде истинско и прекрасно.Та нали децата са нашата искра и надежда за Живот.
0
0
Никол
Никол
19.09.2012 16:45
Да,ти наистина имаш право и съветът ти е много хубав може би те приемат това като игра интернет пространството е опасно колкото и неща да предлага. Разбирам ,
че ти си загрижена но един вид ние отронваме авторитета на потребителите дори те да са деца сякаш им казваме, че не се различават от никого че не са специални може би трябва да се подходи по друг начин имам предвид да намекнем че са специални като личности а не като свръхестествени същества .
0
0