Виждах се как спя

Виждах се как спя
Значи, както обикновено загасих компютъра и тръгнах да лягам. Легнах и заспах бързо защото бях уморена. Така де..

И изведнъж сякаш станах права, отидох в другия ъгъл на стаята и се виждах..Спях на леглото, но сякаш духът ми беше станал.

И изведнъж до мен видях момичето, с което се мразим заради едно момче. Смееше се, а аз бях в кръв. Бях прободена с нещо.

И усетих как влезе бившия ми, към когото имам още много големи чувства и се затича към мен..

Хвана ме за ръката и започна да плаче и да ми се моли да се събудя...Че ме обича и какво ли не ми каза..

И изведнъж се събудих в съня си, а онова момиче изчезна. След това се събудих...

Какво ли означава този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
PhatJ
PhatJ
02.11.2012 13:41
Андалусия, голям си хейтър бре ;дд
0
0
Smileyyyy
Smileyyyy
11.09.2012 20:46
на 14 съм и го обичам от 3 години ПОВЯРВАЙ НЕ СЕ ВЖИВЯВАМ НИТО ЛЪЖА
0
0
Андалусия
Андалусия
11.09.2012 03:15
Не ми пука дали си признаваш и дали тези балами от смешния сайт ти вярват! Искаш си обратно жалкото гадже, готова си дори да лъжеш в интернет пространството заради вашата глупешка пубертетска "любов"! Момичето,което мразиш, наистина си сънувала, смеела ти се е,защото и завиждаш и се чувстваш неуверена в нейно присъствие! Жалка ставаш и тук, след моя коментар, ти си знаеш, аз -също! Порасни, както всички на твоята възраст, и спри да се вживяваш за глупости!!!
0
0
йоана
йоана
10.09.2012 17:54
ако сънуваш бившия си ..значи той все още изпитва чувства съм теб :)
0
0
малката00
малката00
09.09.2012 23:26
Може би означава, че ще пострадаш, че момичето с което се мразиш ще ти направи нещо лошо..Но дано се справиш!.. :)
0
0
Антон
Антон
09.09.2012 21:34
Това което си преживяла се нарича астрално пътуване, астрална проекция или преживяване извън тялото.При астралната проекция духът напуска тялото и е в състояние да преминава през измеренията,времето и пространството.Иначе казано пренасяш се в други светове, които са по-фини от физическата реалност.Това може да стане целенасочено или спонтанно. В твоя случай е било спонтанно.Много вероятно е това преживяване да е породено от нещо което не ти дава покой на подсъзнателно ниво. Описана от теб случка не е реална, тя е нещо, като сън. В твоя случай този "сън" цели да ти покаже, че трябва да простиш на хората които си видяла в него. Намери ги и ги помоли да ти простят за всяка твоя грешка спрямо тях. После им прости и ти. Знам, че е трудно но няма друг начин само така ще се освободиш от това което ти "тежи на душата". Успех и в случай че имаш лоши сънища,купи си камък-аметист, прекарай го през чешмяна вода за около минута за да го "изчистиш", след което го сложи под възглавницата си. Гарантирам ти че повече няма да сънуваш лоши сънища. Само не забравяй да "изчистваш"камъка на всеки 10 дни.
0
0
Smileyyyy
Smileyyyy
09.09.2012 18:46
Ами той не иска да ме вижда...Така,че...
0
0
Ани
Ани
09.09.2012 17:23
Миличка, става дума за твоя астрален двойник. Това е материята, аурата, която напуска тялото по време на сън.По този начин се сънуват кошмари, или хубави неща, в зависимост къде ходи той. Бившият ти явно ти липсва миличка, потърси го и си оправете сметките. Освен това може да се отървеш от лоши сънища. Трябва да вземеш един лист, да напишеш името си, да напишеш желанието си, да го сложиш в една чаша със студена вода и да го пъхнеш в камерата на хладилника! И така ще спрат кошмарите на 3тия или 4тия път със сигурност!!!
0
0