Пропаст

Пропаст
Сънувах, че съм паднала в някаква огромна пропаст пълна с вода. Изглеждаше все едно между две планини минава река, но там кадето бях аз нямаше път.

Бях стъпила на две подаващи се скалички заедно с един слон, които по-късно скочи и се удави, опитвайки се да се спаси. Дълго време седях сама на скаличките докато не реших да се преместя на трета.

В момента, в който реших да премина на следващата, между двете скали излезнаха две змии. Те започнаха да съскат срещу мен и да се опитват да ме ухапят.

От другата страна на змиите имаше котка. Тя беше бяла със сиви петна. Беше се излегнала, имаше храна и вода. Когато тръгнах да я галя, змиите отново изскочиха.

По едно видях една плуваща дъска във водата. Скочих и заплувах към нея. След дълго пътуване видях много давещи се хора и потъващ кораб.

НЕ можех да гледам как умират. За това реших да спася един мъж( не знам защо точно него). След като извадих мъжа от водата, той ми благодари и ми каза 'Котката е виновна, ако я убиеш всичко ще е наред'.

След тези приказки още повече ме хвана страх. Качих се отново на дъската и се върнах обратно на скалите. Този път обаче, змиите ги нямаше, само котката беше там и лежеше.

Не можех да я убия, беше толкова сладка, истинско ангелче. Посегнах да я погаля и тя мигновенно скочи, почна да ме драска и да ми хапе ръката. Сякаш някакъв дявол бе влезнал в нея.

Стреснах се и се отдръпнах. Знаех, че трябва да направя нещо, не можех да позволя да загинат повече животни и хора.

Отстрани на котката имаше чинийка, в която имаше два ножа. Изчаках малко за да се успокои котката и да заспи отново, след това взех единия нож и го забих в корема.

Тя отово започна да ме драска и хапе, но аз стисках зъби и знаех, че това трябва да се случи. Взех и другия нож и го забих близо до врата и.

Беше ме страх, беше ми жално и плачех, но трябваше всичко да спре. Така аз убих котката и се събудих.

Моля помогнете ми да разбера, какво означава съня ми. Ще ви бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Raddy
Raddy
29.08.2012 23:08
Благодаря !
0
0
s
s
28.08.2012 23:18
Бездната е страх от опознаване на изтласкани страни на личността,това е покана да откриеш в себе си коя е причината за трудностите ти.Побеснялата котка в случая е някакъв твой вреден навик,страст,който трябва да осъзнаеш и ''убиеш''.Бориш се с неосъзнаваното(водата)и искаш да се спасиш.Корабът е символ на майката,но също така е средство за преход,пътуване към себе си,бележи важна промяна.Сънят е пълен със символи и може да се тълкува различно,в зависимост от личността ти.
0
0