Най-ужасният сън

Най-ужасният сън
Днес сънувах ужасен кошмар, някак си най-зловещият до сега. Е, започвам. Бях с най-добрата си приятелка. Тя ме познава отлично и дори бих казала, че ме познава по-добре дори и от самата себе се, но някак си беше решила, че имам психично заболяване, но на мен всъщност ми нямаше нищо.

Обикновено и двете сме щури и това е ежедневие. Ако едната е направила нещо откачено, другата не го смята за нещо особено и не го приема на сериозно.

Та, тъй като беше решила, че съм луда така да се каже, ме дърпаше за ръката и ме заведе в една много престижна болница, но не знаех къде точно се намирам. Беше непознато за мен място, но за приятелката ми очевидно не.

И така, отидохме до така наречената рецепция или нещо подобна и приятелката ми попита къде се намира кабинета за психични заболяване. Жената там ни упъти към най-горният етаж.

Като присигнахме бяхме още на входа, не можеше точно да се установи, но беше някак различно. Престижна болница, а най-горният и етаж, който между другото беше за прием на болни, беше пълна развалина, сякаш някоя морга или пък на старо мазе.

Беше влажно и ужасно още не бяха ме прегледали и решиха да ми бият инжекция някъде срещу лявото рамо от вътрешната му страна до врата.

О начало се дърпах понеже лекарите не ми се сториха много компетентни, но после реших, е няма какво да се дърпам сякаш ще им избягам, сякаш имам друг избор, дай да се свършва.

Биха ми инжекцията и ни казаха, че трябва да остана. Е, останахме с приятелката ми. Лекарите ни разказваха, че ако някой болен е толкова неизлечим, трябвало да изгарят тялото му докато спи.

При тази мисъл потреперих, но те ми казаха, че не съм толкова тежък случай, за това са ми били само една лека инжекция.

Беше време да изгорят тялото на един много болен. Аз не исках да гледам как се гърчи макар да спеше, но щеше да се събуди преди до го изгорят.

Видях само как поставят болния на клада (това обясняваше състоянието на помещението). Приятелката ми затвори вратата за да не гледаме как болния се измъчва.

Това беше сънят ми. Ако някой знае как се тълкува, нека пише отзиви.:blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Никол
Никол
21.08.2012 20:11
как по точно да опиша хората който се наричаха лекари бяха напълно непознати но все пак имаше нещо странно някак си професионалистите не очаквах да правят такива работи като да изгарят хора а поне да се опитат да му помогнат защото ми се струваше че дори не са пробвали бяха съвсем обикновени хора между другото
0
0
Angelic
Angelic
19.08.2012 18:09
Определено събуди интереса ми. Съгласна съм с коментара преди моя, кажи някакви детайли дори да ти се струват маловажни...
0
0
Rosen
Rosen
07.08.2012 12:00
Доста интересен сън си имала като се има предвид си сънувала болница с непознати лица а именно доктори.Подобно нещо ми се случи и на мен но аз се скрих докато е време защото докторите не са тези хора за които се представят.А именно както каза ти те са искали да изгорят човека жив все едно е обсебен от демони.Трябва да кажеш как иэглеждаха докторите и дали имаха някакви странни нечовешки черти.
0
0