Пълнолуние

Пълнолуние
Забелязала съм,че когато има пълнолуние спя като труп, като бебе и нямам никакви проблеми със съня. Понеже когато спя по принцип спя така да се каже повърхностно-не сънувам, но когато е пълнолуние сънувам сънища и говоря насън.

Майка ми и баща ми са ми споделяли че дори ставам на сън. Започнах едва да чакам следващото пълнолуние защото сънищата ми бяха така цветни, така живописни.Започнах да следя по лунния календар и на всяко пълнолуние се случваше...Всеки път едно и също.

Лягах и цяла нощ спях като къпана!Последното пълнолуние не можах да мигна.Беше на 9-ти Януари. Цяла нощ се взирах в тъмната стая.Въртях се, въртях се в началото, но после се отказах като видях че няма абсолютно никакъв смисъл.И така цяла нощ.Седях, седях...

Много дълго. Бях като под хипноза- гледах в една точка и така стоях часове време. По едно време усетих първо лека болка в корема, която после премина като че ли по-нагоре?! Сковах се и настръхнах. Бях легнала по гръб и когато усетих тази болка бързо се извъртях на другата страна.

Свих се на кълбо, затворих очите си, но не заспах.Дълго стоях така. След като усетих облекчение седнах в кревата и се загледах в прозореца.Небесата бяха пурпурно-лилави. Все едно сияеха. Погледнах колко е часа- 5часа. Какво беше това нещо не разбрах.

Знам само, че тази нощ беше много странна...Не знам.Нито знам какво стана, нито какво да правя след случилото се и на 7 февруари(следващото пълнолуние). Какво да правя?? Дали не е просто безсънна нощ?

Но не ми се вярва, защото на пълнолунията спя много добре...Това не ми се беше случвало.Какво да правя? Да се страхувам ли? Нали нищо няма да ми се случи? Объркана съм...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
.....
.....
28.01.2012 15:44
Коя зодия си? Не, че нещо ама раците супер много се влияят от пълнолунията. Ако пък не си рак - не се притеснявай. Нищо ти няма просто може би си била по-напрегната през деня или нещо те е тормозило... ;) Във всеки случай няма нищо не обичайно в безсънието ти.
0
0
coco_w
coco_w
27.01.2012 15:51
Може би си се събудила към 4.45 и си си мислила,че цяла вечер не си спала. На мен лично ми се е случвало да си мисля, че не съм спала цяла вечност, а всъщност съм се събудила. Така, че спокойно, просто си се вълнувала прекалено много или си се притеснявала за нещо... Случва се и от това да се събудиш. :)
0
0
spring_summer_girl
spring_summer_girl
27.01.2012 13:56
Не се тревожи, сигурно няма да се повтори.Ако тогава си имала някакъв проблем, може би той не ти е позволил да заспиш.А ти си си въобразила, че е от пълнолунието.Няма да стане нищо.;) Всичко хубаво от мен! :)
0
0
:)
:)
27.01.2012 11:15
аз редовно се въртя много в леглото, а пълнолунието на повечето хора им влияе с безсъние не да спят като купани :) ама както и да е няма нищо ненормално при теб :) доста си и внушаваш според мен, няма от каво да се страхуваш, бъди спокойна
0
0