Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън с баба ми и дядо ми

Странен сън с баба ми и дядо ми

Странен сън с баба ми и дядо ми
Здравейте! Не отдавна сънувах много странен сън с баба ми и дядо ми, които са вече починали, да си призная от '99 са починали и двамата, от тогава много често ги сънувам, но никога не съм имала сън като този.

Сънувах, че и двамата с в болница, но тази болница беше странна, първите 2 етажа бяха клиника, а над нея беше като хотел, в който бяхме отседнали аз, майка ми и братовчедка ми.

Сънят ми беше много мрачен, все беше тъмно като все едно току-що се е смрачило, през цялото време ме беше страх, макар и малко налудничаво да прозвучи не знаех кой или какво ми беше предупредило, че в никакъв случай не трябва да се срещам с някой/нещо, нито знаех от какво или от кого да се пазя само знаех, че не трябва да съм будна, когато е вечер и все бързах да си лягам, докато беше още светло.

И така всяка вечер докато бяхме в хотела, само една вечер се пробудих до тоалетната и видях братовчедка ми да кърви в тоалетната, беше седнала на тоалетната с наведена глава.

После се сънувах с майка ми как сме на път за свиждане при баба ми и дядо, вървим по коридора и майка ми искаше първо да се отбием до тоалетна и след това да тръгнем при баба и дядо.

Като излязохме от тоалетната говорех нещо на майка ми докато стигнахме до болничната стая на баба и дядо и аз се обърнах, но не видях майка ми повече, помислих си, че е забравила нещо горе в стаята и не съм я чула като ми е казала, че се връща да вземе това, което е забравила.

Като влязох в стаята, светлината беше много слаба като все едно имаше запалена свещ, а не включена лампа. Усетих, че и двамата са вътре, но виждах само този с когото говорех на момента, ако говорех с баба ми не виждах дядо ми и обратната.

Много се радвах да ги видях, смяхме се, даже ги бъзиках, че щом се смеят значи нищо им няма, че не са болницата и тогава дядо ми почна да го боли нещо силно, почна да се превива и си легна на леглото и заспа, а аз почнах да говоря с баба ми, питах я как е, какво прави, на всичко ми отговори, че е добре, после ме гледаше странно в очите и ми проговори - "слушай, сега искам да ти кажа нещо!"

В момента в който тя си завърши изречението "слушай, сега искам да ти кажа нещо!", нещо ме грабна изотзад и почна да ме отдалечава от нея, виждах баба ми само как се опитваше да ме хване с ръце, но не успя.

Преди да се събудя усетих как това, което ме дърпаше буквално ме наблъска астралното тяло /духа/в тялото ми в всичка сила, стреснах се много и се събудих моментално с много силно напрежение в главата.

Някой ако знае какво може да значи съня ми, моля, нека пише в коментарите. Само да кажа, че аз никога не сънувам нормални неща, винаги сънищата ми са свързани с демони, мъртви, смърт и т.н.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
TeoShamSher
TeoShamSher
21.01.2012 15:10
И аз така мисля Мими, аз и братовчедка ми най-често и най-много ги сънуваме, само че аз винаги ги сънувам заедно с изключение на веднъж, а тя винаги ги сънува по-отделно, но никога никога не са ни викали да тръгваме на някъде с тях, най-често ни предупреждават за нещо или ни казват как да се пазим, както дядо ми каза на братовчедка ми да си закачи на стената в една торбичка восък от свещ и нож. А и това нещо, което ме задърпа ме прокара през тъмен тунел и после чак в тялото ми, когато ме спасява ангела ми се събуждам на момента и като си отворя очите в първите секунди виждам пред очите си нещо като облаци и чак като си разтъркам очите си виждам стаята. Така и нея сънувах повече след това и не разбрах какво искаше да ми каже.
0
0
мими
мими
21.01.2012 12:57
Аз знам,че ако роднини са починали и сънуваш,че техните призраци ти се явяват на сън и те канят при теб,тогава означава,че може да умреш.Аз съм сънувала духа на дядо ми.Твоята ситуация е друга,щом са били живи в съняти,няма нищо общо със смъртта.Съгласна съм с теб,според мен е искала да те предупреди за нещо,искала е да те предпази.И това нещо което те е дръпнало едвали ще е ангел,не искало да разбереш какво ще ти каже
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
20.01.2012 21:48
Аз първо си помислих, че иска да ми каже нещо с цел да ме предупреди за опасност като се събудя и просто това нещо, което е трябвало да се пазя от него не е искало аз да науча и за това ме е издърпало. Знам, че когато мъртвите те викат при тях не трябва да тръгваш, защото можеш да умреш или да изпаднеш в кома, но в моя случай не ме е викала да тръгна с нея, а само да ми каже нещо. Никога не са ме викали да тръгвам на някъде с тях, винаги сънищата ми са били с цел да ми напомнят за тях или да ме предупредят. И двамата много ме обичаха, защо биха искали да ме лишат от остатъка ми от живот? Възможно ли е да не е била тя, а някой демон, който се е престорил на нея? Винаги сънувам баба ми и дядо ми заедно, но никога по отделно.
0
0
ИЗВИСЯВАНЕ
ИЗВИСЯВАНЕ
20.01.2012 20:23
И аз като теб сънувам много различни и понякога плашещи неща...специално в твоя сън ще ти го разясня в най-важната и значима част касаеща теб....и така,когато баба ти ти е казала,че иска да ти каже нещо-това е било,че иска да те вземе при тях ,тоест да останеш там...знаеш предполагам какво означава!?!?!?.....но това,което буквално те е дръпнало,сграбчило и напъхало в тялото ти...е бил твоят Ангел-пазител,който изпълнява Божията воля...а тя е че се връщаш(това е за всеки един човек)при Бог (вкъщи) едва,когато Всеки един от нас изпълни мисията си на Земята...а явно ти имаш още време:)))))не се плаши от нищо,защото Бог е в нас винаги
0
0