Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странно същество...

Странно същество...

Странно същество...
Здравейте! Дълго мислих дали да напиша тази история, но не мога да намеря логично обяснение за това, което видях.

Миналото лято бях с приятели на язовир Жребчево. Бяхме се установили до една гора. Бяхме си разпънали палатките и нали всичко бяхме управили и аз и още двама-трима приятели играехме дарц./Всички знаете тази игра./

И аз бях на ред когато пред нас мина някакво странно същество. Имаше крила на пеперуда, но бяха големи и искряха. Имаше рога като пеперуда, но бяха големи. А най-странното е, че имаше тяло на малко човече.

Ясно го видях с очите си. Беше малко, с кремава кожа като нашата. Имаше ръчички и краченца. А в едната си ръчичка държеше малка кофичка. Много се учудихме на това, но никой не се се сети да го снима.

Щом не сме го снимали можете да си представите колко сме били учудени. Всички останахме шокирани, а когато разказахме на другите те не ни повярваха. Вечерта аз, една приятелка и гаджето ми(тъй де, той ми е вече по-по бивш.) спахме в моята палатка.

Аз и Петър(тъй се казваше) спахме един до друг. Значи така да обясня. Той беше от лявата ми страна, аз бях по средата, а приятелката ми от дясната ми страна. Към два часа вечерта все още не спяхме и си говорихме.

Към 2:30 вече приятелката ми заспа, а аз и Петър се бяхме гушнали и си говорихме. Тогава изведнъж видях нещо, което приближаваше към палатката. Нали то имаше пълнолуние и се виждаше сянката от силуета му.

То все повече се приближаваше към палатката и аз казах на Петър да се обърне и да го види. Той се обърна и каза, че това е някакъв вид нощна пеперуда. Но по едно време то съвсем вече се приближи и "кацна" така да кажа на палатката.

Започна да дращи с нокти по палатката, а аз се стреснах. Петър се обърна и го видя как се опитваше да влезе вътре в палатката. Беше скъсало малка дупчица в палатката и си беше мушнало главата. Аз се разпищях по истинкт /много обичам да пищя/ и така събудих и приятелката ми.

Двете изхвърчахме с писъци навън, защото личицето му беше ужасно на това нещо. Имаше странно изкривена физиономия и малки остри зъбчета. Петър се опитваше да го удари с първия предмет, който хвана. А именно една дебела книга, която беше на приятелката ми.

Не се получи и той изхвърча от палатката. Събудихме другите и всички се събрахме край палатката. Един мой приятел /Тишо/ хвана един от металните шишове, на които си бяхме правили шишчета и го забоде в това нещо. То гадно изпищя, но Тишо забоде шиша в земята.

То се мъчеше да избяга, но безуспешно. Всички се събрахме и накладохме отново огън и решихме да не спим и да търсим решение на въпроса какво е това нещо. Направихме си кафета, седнахме на земята край огъня и се чудехме какво е това.

На сутринта аз и Петър решихме да разгледаме онова нещо. Когато отидохме то го нямаше, а шишът беше все още забит в земята.

Може да решите че съм сънувала, че съм луда, че съм била дрогирана/аз не приемам наркотици, не пия и не пуша/ или че си измислям, но това беше така. Независимо за каква ще ме сметнете, аз знам какво видях с двете си очи.

Ако имате логично обяснение за това, кажете го.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Valkata
Valkata
16.01.2012 23:01
......................................................................Нямам думи :D това ми се стори като филм на ужасите за горските феички
0
0
антония
антония
16.01.2012 14:58
горски феи? сериозно ли? :О Авторке, според мен единственото истинско нещо в историята ти е това, че си пищяла - за това на 100% ти вярвам. :Д
0
0
диана
диана
15.01.2012 22:51
мила 'мис Каприс' аз лично ти вярвам .аз съм виждала подобно нещо преди много години.в гората ...след около 20г.разбрах че това са горски феи който просто си 'вършат'работата.не бива да се страхуваш от тях те няма да те наранят просто се движат насам -натам
0
0
:)
:)
15.01.2012 19:44
еех искам да ти повярвам ама не мога :( може би следващия път когато го видиш(ако има такъв)го снимай?
0
0