Сън ми предсказа смърт в семейството

Сън ми предсказа смърт в семейството
Здравейте, искам да споделя с вас нещо много странно.

Преди точно една година аз сънувах, че баба ми ме гони. Искаше да ме бие гонеше ме с някаква лопата. Аз бягах и плачех, беше ме много страх.

Казвах и да спре, защото ме плаши, но тя все едно не ме чуваше. Продължаваше да ме гони без да каже и дума. По едно време тя беше взела някаква количка, количката беше пълна със земя.

Тя спря с количката точно пред мен и я изсипа право в/у мен. Тогава аз се стреснах и се събудих.

Винаги когато сънувам нещо и се събудя имам навика да погледна колко е часа. Часът беше 4 и нещо (не помня със сигурност).

На сутринта отидох на училище и братовчедка ми ми се обади да ми каже, че баба ми е починала..НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ.

Като се прибрах у дома имаше много хора лекарят каза, че баба ми е починала някъде към 4 през нощта докато е спала, точно в същото време, докато аз съм я сънувала.Винаги съм се чудела какво би означавало. Много ми е любопитно.

Моля, някой, ако знае да ми пише. Мерси предварително.[научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

ADL
ADL
29.02.2016 05:33
Тези сънища НЕ са за подигравка!
Странно. Може би се е опитала да каже нещо преди смъртта си и ти си и била възможността. Помисли за всичко, което сте имали общо
0
0
Ani Ivanova
Ani Ivanova
27.12.2011 17:37
nz kakvo e .. s baba mi moje da se kaje che sme se razbirali e nebqhme chak tolkova i blizki de.. tq viknagi mi se sardeshe che ne slizam dolo pri neq i pri dqdo za da gi vidq dokato brat mi postoqno beshe tam.. a edin mesec predi da napravim godina sled neinata smart dqdo mi sashto pochina.. znam che i tova ne e na hybavo no po princip az sam vqrvashta i znam che gospod shte pazi men i semeistvoto mi kakkvoto i da se slychi.. blagodarq vi na vsichki .. :)
0
0
Kleo
Kleo
27.12.2011 14:17
Spored men tova ozna4ava smart!!!!!
0
0
alex_7727
alex_7727
25.12.2011 17:56
Според мен това е показател за силната връзка помежду ви.Може да е имала нещо да ти каже, което да не успяла и да е трябвало да ти го каже чрез сънищата ти.Дано успееш да разгадаеш посланието! :) Успех!
0
0
Ния
Ния
25.12.2011 14:15
Уаау...Знаете ли,сънищата за смърт и близки не са за подигравка...
0
0
мими
мими
22.12.2011 14:08
По всичко личи, че сънят ти не е бил за добро ! Единственото ти "успокоение" е това, че всичко вече е зад гърба ти. Какви бяха взаимоотношенията ви малко преди да почине? Била ли ти е сърдита или пък да е мислила, че ти можеш с нещо да й помогнеш и според нея не го правиш? Успокой се скоро може да я сънуваш по друг по необезпокояващ начин и тогава ще ти "олекне". Има нещо вярно в сънищата с мъртви. Баща ми е тежко болен и две седмици забележи горе долу почти по едно и също време преди да разберем, че е така, аз и брат ми сме сънували един и същи сън ! Починалата ми баба, която е негова майка ни се явява в съня ни /на него и на мен/ стои на диван във всекидневна и се усмихва. Когато след няколко дни случайно споделих съня си с брат ми, направо онемях, когато ми каза, че и той сънувал същия сън два-три дена преди мен !
0
0
Lia
Lia
22.12.2011 11:11
Имах подобно преживяване, когато моята баба почина. Тогава бях далеч и разбрах едва 3 дни след случилото се, но във всеки един от тези 3 дни я бях сънувала. За себе си приех, че е искала да се сбогува с мен, да ми даде последните си напътствия. Разбира се моите сънища не бяха така плашещи. Може би си струва да се върнете към съня и да потърсите нещо различно от страха в него.
0
0
:*
:*
21.12.2011 16:47
eха много интересно
0
0