Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни
Никой не знае как сме се отзовали тук и как се е оформила тази планета, има някакви обяснения и уж доказани теории, но мисля, че има и чужда намеса, намеса на интелигентни същества и имам усещането, че ние сме на последно място.

От както сме се отзовали тук на нас ни се подава по етапно открития след открития, подобряваме се генетично, усъвършенствуваме се и уверено вървим напред. Ние градим една пирамида като тези в Египет и съм сигурна, че на върха ще сме перфектни.

Ще покоряваме космоса, ще има изкуствени органи, светът ще е устроен по друг начин и ние ще сме други. И докато се изчерпят ресурсите на земята ще сме се изнесли на друга планета. Да такова бъдеще се очертава. Ние хората сме уникални, като ходещи компютри имаме перфектни тела.

Така сме устроени, че когато се повреди нещо по трасето в самите нас имаме защитна система. Но ние не се грижим много добре за телата си. Така нареченото шесто чуство е едно от защитата ни. Който не се вслушва в него бърка.

Всеки би потвърдил, че когато не е послушал вътрешното си аз е бъркал. Нашето шесто чуство ни е предупредителната червена лампа за опасност. А какво да кажем за съдбата на всеки тя е различна, много пъти се и случвало да се опитва някой нещо да направи, а да не се получава.

Коя е съдбата, коя е тя, заложена програма в нас по която ще живеем до напускане на тялото и после пак в ново тяло с нова програма но със всяка нова програма се усъвършенствуваме все повече и повече. За това казах в началото, че ние сме като пирамида, израстваме с всяко ниво.

На нас ни се показват части от бъдещето по различни начини чрез книги, филми а ние го приемаме за фантастика да ама то ни се показва сега, но се случва в бъдещето. Внимателно ни подготвят за трансформацията която ще направим.

При мен нещата се ръководят от съдбата, информацията ми се подава чрез сънищата и натрапчиви мисли особено ме измъчват мислите които ми се натрапват много е тормозещо. Знаете ли какъв ужас е да знаеш какво ще се случи в бъдещето, някой знае ли какво е.

Когато започна всичко се обърнах към специалисти, помислих си, че нещо ми става с психиката ми, говореха ми за това, че не контролирам емоциите си. Лекари, но когато им казвах, че всичко се случва, не можаха да ми отговорят какво е това.

Престанах да задавам въпроси. Само помагам колкото мога на приятели и на моите близки за бъдещи случки. Има ли и други като мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
miglena
miglena
04.02.2013 22:56
Благодаря на всички за подкрепата,СЕГА СЪМ ПО СПОКОЙНА
0
0
Desi
Desi
28.11.2011 22:30
Аз не забравям сънищата си,сънувам едно и също нещо докато не се случи,но понякога докато стоя в един момент съм убедена че нещо ще се случи,знам го...Определено не си сам.Малко е плашещо в началото,но после разбираш че това понякога може да те навежда в правилни насоки.
0
0
Виктор
Виктор
27.11.2011 20:08
Същото става и при мен.През определен период от време сънувам най-различни неща до ден-два ги забравям,но след като ми се случат моментално се сещам за тях.
Напредстава си нямам какво е това?
Дарба ли е или нещо нормално?
0
0
ГАЛЯ
ГАЛЯ
26.11.2011 21:19
Всичко което пишете си го знам,не съм го чела някъде просто го знам...и това което е написано като коментар за сънищата ,също ми се случва и още други и други неща...
Не е случайно,както няма нищо случайно на този свят,всичко е с определена насока и значение...
0
0
Веси
Веси
26.11.2011 19:23
И аз съм така! Сънувам странни сънища,които после забравям,но когато ми се случи нещото от съня се сещам , че съм го сънувала. Много е странно. Разказвала съм на близките ми , но те не ми вярват. Познах,че на сестра ми ще й се падне 3 тема на изпита и стана точно така. Имам и много , много други сънища , но няма смисъл сега да ги разказвам! Не си сам!!!
0
0