Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах ключ на вратата - какво значи това

Сънувах ключ на вратата - какво значи това

Сънувах ключ на вратата - какво значи това
Сънувах, че е зима вали сняг и чакам на улицата съседа, за да пушим по цигара ( аз не пуша), беше мокър сняг. След това не помня точно как, но гледах клип на импровизиран концерт около едно мръсно езерце с надгробни паметници, подобни на паметника на Пейо Яворов.

След това си спомням, че вървя през нощта и попадам в руски хотел, където търся приятеля ми. На всяка стая беше оставен ключ отвън на вратата, и самите стаи бяха отвратително мръсни! Мръсни възглавници, чаршафи, всичко разхвърлено не пипнато.

Направиха ми впечатление възглавниците, които бяха оцапани с нещо кафяво, като заляти с кафе. През цялото това време аз си говоря с приятеля ми по скайп и е пусната камерата, виждам, че някой влиза в стаята му и му казвам.

Той е в същия хотел на горен етаж, аз попаднах в стая 145, обаче номера беше изтрит и се виждаше само 45. В същото време влизат две момичета в моята стая и остават при мен да ми обяснят защо е разхвърлено.

Но аз съм разсеяна, от това че приятелят ми стои в стаята си с едно полуголо момиче, при което той забравя за мен и правят секс на все още пусната камера на скайп, аз виждам и се разплаках, събудих се плачейки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати