Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Целувал съм се с непознато момиче

Целувал съм се с непознато момиче

Целувал съм се с непознато момиче
Преди няколко дни една приятелка ми каза, че ме е сънувала. Значи били сме в блока на момичето, което харесвам и сме отишли до тях, но трябвало да я изчакаме защото се е къпала и отидохме срещу нейния апартамент при нейна много добра приятелка, макар че в живота не живеят в един блок.

След това с нейната приятелка ги чакахме във входа на блока, където имаше диванчета. Някакво момиче дойде при мен и започна да се закача с мен.

Мойта приятелка и другото момиче знаеха, че харесвам момичето, което се къпеше и за това отидоха в тях да я изчакат и ме гледаха през шпионката какво ще направа с това момиче.

След това момичето, което харесвах излезна от банята и ме видя да се целувам с непознатото момиче, направи някаква физиономия и се затвори в стаята, и започнала да плаче. Аз съм отишъл при нея горе, но тя не е отваряла на никой.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
non c'è senso di tutto
non c'è senso di tutto
11.11.2011 13:32
Еми аз съм тропал на вратата само, за да ми отвори. А моите моята приятелка дето сънувала съня и другото момиче се отишли при това момиче, с което сме се целунали и вдигнали скандал. И не ми е отворила вратата и на края момичето се е събудила.
0
0
Жанета
Жанета
08.11.2011 18:19
А после ?
0
0