Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън с непознато момче

Странен сън с непознато момче

Странен сън с непознато момче
Снощи сънувах нещо много странно. Прибирах се към вкъщи и точно преди да завия към блока си до мен дойде едно русо момче (всъщност то беше много хубаво).

Изведнъж аз възкликнах: "Ама ти приличаш на Били Айдъл!" и то ми каза: "Ами да, всички ми го казват, ама постоянно дъвча дъвки".

Продължих да вървя към блока си, а той все още ме следваше. Забързах се, и той се забърза. После ме хвана и каза: "Донеси ми всички пари, които имаш, иначе не отговарям!", а аз му казах, че предпочитам да правя секс с него, отколкото да му дам пари.

Тогава той ми каза да отида до вкъщи и да му донеса парите. Съгласих се и му казах да ме чака пред вратата на блока.

Незнайно как, той остана там и ме чакаше. Просто се прибрах и не мислих вече за него. Когато нашите се прибраха с брат ми, се чу звук, сякаш се чупи стъкло.

Беше той - същото момче от днес. Беше счупило прозореца и беше влязло. Баща ми го хвана за ухото, измъкна го навън и му каза да си ходи.

Някак ми стана гадно за момчето. На следващия ден го видях отново, но през прозореца. Беше с негови приятели. Викнах му и му посочих да ме чака пред входа.

Той тръгна натам, а аз казах на майка ми, че излизам с една приятелка. Когато слязох, той вече беше там и ми се усмихна.

Каза, че съжалявал за вчера и, че иска да си оправим отношенията. После не мога да си спомня какво точно стана, но се сещам, че бяхме в някакво кафене и се целувахме.

Той ми предложи да сме заедно и аз приех. Може ли някой да ми каже какво означава сънят ми ?

Просто, днес цял ден ми е все това в главата, а никога не се е случвало да мисля за свой сън толкова много. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати