Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно
Здравейте! Снощи ми се случи нещо много странно, на което нямам отговор. Ще ви бада благодарен, ако можете да ми дадете някакав логичен отговор.

Имам нов телефон nokia n8 със супер модерна камера и до сега съм правил много видео клипове без никакав проблем, но снощи направих видеоклип на група хора, преоблечени като вещици и тем подобни, по повод Вси светии.

В един момент камерата блокира и след това ми показваше, че има видеоклип, а нямаше никакво изображение. След това правих отново клип за проба, но вече в къщи и всичко беше нормално.

Ако някой има някакво обяснение, моля да ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Марги
Марги
01.11.2011 13:58
Здравей Георги, първото, което ми дойде на ум, е че камерата ти не е блокирала случайно. Този празник е еквивалент на нашата /на православните християни/ Задушница. При католиците е малко повече комерсиализирано, но идеята е една и съща. Та, думата ми е: В този ден се смята, че живите хора се срещаме с починалите. И затова се раздава храна. Католиците се костюмират, за да не би някой лош дух да ги обсеби. Смятам, че това, което ти се е случило, ти показва, че има присъствие. Отиди сега в събота или на гробище /ако имаш починали близки, или на църква, запали свещички, раздай на близки жито, вино и хляб. Не се страхувай, просто почитай починалите. Желая ти късмет, надявам се че бях полезна. Ако си знаел тези неща, за които писах, извинявай. :)
0
0