Простреляха ме

Простреляха ме
Сънувам само гадни неща, мисля, че никога не съм сънувала нещо хубаво. Сега ще ви разкажа един мой сън.

Бях на моето село и имаше война, навсякъде бягаха хора, а войниците убиваха всичко живо. Аз бях с някакви приятели и се опитвахме да се скрием в една къща, но един войник ни откри, другите успяха да избягат.

Мен ме простреля в гърдите, а после в брадичката. Лежах на земята и гледах как хората умират, а мен ме болеше адски много. Не можех да дишам, задушавах се, бавно и мъчително умирах докато гледах как избиваха семейството ми.

Спрях да дишам и се събудих с писък. Това е един от най-гадните ми и болезнени сънища.Ч увала съм, че ако умреш в съня си, умираш и на яве, а аз бях на косъм.

Какво означава това според вас ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мимо
Мимо
28.06.2012 17:09
Имах подобно съновидение преди около три години. Намирах се сред руините на град. Носех немска военна униформа от втората световна. Беше тихо. Чувах само биенето на сърцето си и "хрупането" на парчетата бетон и тухла под краката си.Намирах се в нещо като коридор, от стените липсваха огромни късове и се виждаше улица също засипана с отломките на съседните сгради. На места нямаше и таван. Тъкмо излязох иззад един ъгъл, и на края на коридора се появи друг войник. Вдигна оръжието си и стреля в мен. Улучи ме право в гърлото. Усетих пронизваща, пареща болка.Опитах се да извикам, не успях. Започнах да преглъщам нещо топло и със странно познат вкус. Паднах на земята и се замятах. Съзнавах, че умирам. Продължавах да преглъщам топлата течност с вкус на желязо, докато погледа ми се замъгли. Събудих се в страшна паника. Цялата ми възглавница беше подгизнала от кръв. Кръвта идваше от носа ми. Никога не ми е текла кръв от носа, но тази нощ се случи. Така и не разбрах какво означава това. А колкото до умирането насън и наяве... Все още мърдам, така, че... ;)
0
0
hrisinka
hrisinka
06.08.2011 12:28
Аз също не си спомням да съм имала хубави сънища, винаги съм сънувала хора от личния и не толкова личния си живот. Понякога и аз се събуждам точно като теб. Може би някой се опитва да ти каже да се пазиш от нещо или някой или от самия него.
0
0