Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Стар сън, който не ми дава мира

Стар сън, който не ми дава мира

Стар сън, който не ми дава мира
Здравейте. Преди много време сънувах един сън, който и до ден днешен се върти в главата ми, но изобщо не мога да го разбера.

Дори мога да ви кажа точната дата когато го сънувах, понеже си го записах - 11 май 2009 г.(понеделник)

Сънят е следния:

Първо отидох на гости на най-добрата ми приятелка, но апартаментът изглеждаше по-различно.

По едно време отидохме в кухнята и започнахме да ядем нещо, след което се появи баща ѝ с някакъв негов приятел, който беше г/д млад.

Приятелят му остана при нас в кухнята и на всяка дума се опитваше да ме затапи, но и аз не му оставах длъжна.
След това не помня какво се случи, а после се озовах с майка ми в някаква болница. Внезапно с лекарката бяхме в море, а водата беше много чиста.

Тя потопи една спринцовка и я напълни с морска вода, след което сложи сравнително голяма игла и това трябваше да се сложи в лявата ми гърда.

Аз изобщо не обичам другите да ми бият инжекции и помолих сама да си я сложа. Тя ми позволи и макар да се забавих малко, в крайна сметка го направих.

След това остана малка дупчица, а също така трябваше да се сложи още нещо, но не помня какво беше то.
Този път обаче не ми дадоха да го направя сама, но мен ме беше страх и отказах, започнах да бягам из кабинета.

После дойде и една нисичка, пълна и възрастна жена, която се държеше злобно и трябваше да ме държи, за да може лекарката да ми бие инжекцията, но аз успях да изляза от кабинета, тичайки.

После в коридора ме бяха хванали някакви хора и други ме снимаха с камера, на която пишеше "Япония",а японец (не помня точно мъж или жена, но мисля,че беше мъж) се беше втренчил в мен.

Снимаха ме отблизо, а аз постоянно се дърпах и по едно време видях какво снимат, беше на нещо като телевизор. Точно тогава не се виждаше нищо, а аз показах среден пръст на камерата и само ръката ми се видя на екрана. (помня,че лакът ми беше цикламен)

После избягах и се затичах с всички сили към вкъщи (но мястото и улиците в действителност са ми напълно непознати) по пътя срещнах майка ми и заедно си тръгнахме, говорехме си за нещо, но не помня какво.

Искам само да добавя, че от преди една година започнах да слушам японска музика, сега вече силно се интересувам от културата, изучавам езика и съм привързана към страната и хората там, но тогава дори не съм се и сещала за съществуването на тази страна.

И това е едно от нещата, които най-много ме вълнуват - защо точно надпис "Япония" и японец.

Ако имате някакво мнение, моля споделете го.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
dfogn00ogk
dfogn00ogk
22.09.2011 09:58
Всичко е точно, остава само и да си смениш расата. Какво ти пука за някакъв тъп сън ? Такива хора много ме дразнят -
сънувах, че си мия зъбите с четка за обувки. Какво значи това ? И вече някакви откачат, все едно животът им е застрашен.
Тези съновници са бошлаф работа, чета ги, защото ми е смешно и интересно какви глупости измислят, все още никой не знае точно какво са сънищата и как се тълкуват, ако изобщо имат смисъл (и ако има такъв човек, той си живее в сянка). Още сега можеш да спреш с манията си по Япония, поне езика научи, ще ти е полезен в живота, тъй като малко хора знаят източноазиатски езици. Почвай да гледаш анимета, да слушаш речта и постепенно ще почнеш да възприемаш. Аз например не мога да чета хирагана, катакана или канджи, само ромаджи, но пък разбирам голяма част от това, което се казва и мога да кажа това-онова. И то само благодарение на това, че съм гледал анимета от 2009.
Нищо не ти значи съня, просто си се сетила за Япония и си се поинтересувала и ти е харесало, само че сега само задръстените балъци са някъкви маниаци на тема Япония, култура и т.н. така, че не изпадай в такава крайност, че да те причисляват към гадните балъци и гийкове.
0
0