Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Гониха ме зверове

Гониха ме зверове

Гониха ме зверове
Добър ден на всички. Случайно попаднах на този сайт. Снощи, неделя вечерта сънувах как съм на асфалтов път, мисля че е път между 2 села. От двете страни имаше храсти и сънувам как зверове - диви кучета ме гонят.

Аз бягам и видях кон, жълт на цвят на самият асфалт, качих се на него за да избягам, но следващия момент с мен бягат някакви хора. Аз се качвам на коня и още няколко се качиха.

Точно зад мен виждам и 4-ти как бяга от едното куче, което в следващия момент е страшно близо. Аз се протягам и го издъпвам и го слагам пред мен, след което тръгнах да зоря коня да избягаме.

Бил съм много уплашен, помня единият звяр беше побесняла немска овчарка. Когато мислех, че сме избягал на зверовете, се обръщам и виждам, че същият звяр бяга след коня.

Той е доста запъхтян и следващата картина е, че се появявам на главната улица на града ми и на края мътно си спомням, че му избягах на звяра.

Сънят ми е напълно сериозен и много ще се радвам, ако някой го разтълкува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
veselin1
veselin1
29.06.2011 00:00
Интересува ме каква е тази смърт, пряко към мен заплаха за живота ми или близък, роднина и т.н. ?
0
0
mihael4etyy
mihael4etyy
28.06.2011 15:15
Аз също сам сънувала подобно, но със разярена мечка, която е 7 метрова, но след това се събуждам. Казвали са ми, че това предвещева смърт, но понякога
и пораждало ревност.
0
0