Justin Bieber

Justin Bieber
Здравейте, много си харесвам едно момче а пък той не ме познава а и е известна личност. Незнам какво да правя. Сто пъти плаках,какво ли не правих. Моля някой да ми каже какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Силви
Силви
05.04.2011 22:54
О, боже, хора спрете се с коментари от типа: той е пикльо, о, моля те слез на земята или бори се за него и ще спечелиш сърцето му. Вижте тя е просто една влюбена тийнейджърка, така няма да и помогнете. Ще ти го кажа направо: виж какво, както казаха някои, това е само период, но никой не може да ти каже кой да харесваш и подобни истории. Щом ти харесва - харесвай го, бъди му фен, забавлявай се, да ти е готино. Нормално е да си влюбена в него, много момичета са. Ако ти се плаче - плачи, изразявай чувствата си, ако ти кажат, че е тъп това нищо няма да промени нали ? Ти пак ще го харесваш и пак ще плачеш за него. Ще ти мине скоро. Ако наистина ти харесва, не спирай да го слушаш. Просто погледни от хубавата страна - той е късметлия с фен като теб.
1
0
tedi
tedi
02.04.2011 22:43
Ами то това си е направо сън. Момиче, слез от Марс и се съвземи. Тоя Юстин само по телевизията ще го виждаш, дори и да те познава, се съмнявам, че ще е с теб. Не че си грозна или нещо, ама имам предвид, че оня ходи с супер яки дами и със сигурност не е от типа момчета, дето ще се загледа в едно обикновенно момиче освен, ако не си Селена Гомез.
0
1
цеца
цеца
31.03.2011 15:01
Виж, да си харесваш известна личност и по-специално Джънстин Бийбър си е направо глупост. Хайде да си харесваш например Джо Джонас или Брус Уилис или Еди Мърфи или дори Уил Смит може, но един 16-годишен пикльо като Бийбър просто си е глупост. Така, че моят съвет е да престанеш да мислиш за такъв тъпанар като него и след малко ще ти писне и ще видиш, че той е един мършав дрипльо,който не си заслужава, понеже сега съм с една от най-добрите ми приятелки и тя също иска да каже своят съвет, а ето го и него:
ако толкова си харесваш Бийбър не се обиждай, но трябва да ти кажа, че той изобщо няма никаква представа, че съществуваш и знае, че хиляди момичета биха паднали, ако той само ги погледне. Едва ли той е любовта на живота ти и можеш да срещнеш доста по-хубави, интелигентни и подходящи момчета за теб, които и да са на твоята възраст, това е.
0
1
Plamenna M.
Plamenna M.
30.03.2011 13:00
Виж какво pamity2, Селена не е чак толкова тъпа, че да ходи с бебето Джъстин
и си мисля, че ако lelia_74 се бори за него, ще спечели сърцето му.
0
1
Sissy
Sissy
28.03.2011 21:26
Тук се споделят сънища.
0
0
pamity2
pamity2
25.03.2011 14:21
Виж Джъстин Бибър в момента ходи с Селена Гомез просто го приеми не се познавате да плачеш заради такъв като него и после да те боли главата закакво?а? за нищо според мен ще си намериш момче по хубаво от джъстин бибър и вместо да плачеш за него ще ти е безинтересен според мен стига си слушала негови песни напълно забрави че има такава звезда и ще си по добре и аз бях така но не се безпокой ще ти мине :)
0
0
Александра
Александра
21.03.2011 19:59
Аз пък се влюбих в аниме герой.
0
1
Krasimira Petkova Dimitro
Не е страшно да се влюбиш в звезда. Това е просто период, който ще отмине. Казвам ти го от личен опит. Нормално тийнейджърско увлечение. Някой ден ще се влюбиш наистина и ще забравиш за това, което те вълнува сега. Не се изхабявай емоционално. Късмет.
0
1