Странен сън

Странен сън
Здравейте. Искам да споделя с вас един мой сън, който не мога да разтълкувам.
Виждам, че съм в някъкво помещение, което е разделено на две. От долу е нещо като кафене, а на горе има стълби и там има компютърна зала.

Аз съм отдолу в кафенето и изведнъж поглеждам нагоре и виждам момичето, което много обичам. Тя беше седнала на един от компютрите и ровеше нещо във фейсбук, но беше с различен профил.

После виждам, че съм на вън и тя минава по една пътечка. Вижда ме и ми вика какво правиш и аз и отвръщам "Гледам те".

След това виждам, че сме някъде на стръмно и там исках да и стисна ръката, но тя отказа и отвърна "Отивам на село за 4 дни".

Аз я помолих да остане още малко, но тя отвърна "пиши ми по фейсбук". Зад нея имаше нещо, като отворени порти и след това тя си замина.

Това беше всичко. Знам, че е доста странен сън, но моля някой да ми помогне да го разтълкувам.

Благодаря предварително.[научи повече...]

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Баба Дора
Баба Дора
22.07.2012 13:47
Ще умрете с приятелката ти скоро!
0
0
кристиан
кристиан
02.02.2011 00:52
Кафенето е символ на въпросите, а щом се намираш отдолу, означава, че те най- вероятно са свързани с въпросната мадама. Различният профил във фейсбук предполагам, че означава някакво раздвоение относно нея. Това, че я виждаш по пътечка, означава, че най - вероятно виждаш нейни успехи или ще видиш. А въпросът: Какво правиш го разбирам като твой вътрешен въпрос, и по - скоро трябва да го преведеш в реалността. Може би ще е нещо от сорта: Как виждам аз нейните успехи ? Или какво отношение спрямо тях трябва да взема ? Отговорът в сънищата в повечето случаи е свързан с неизразени в реалността чувства, най - вероятно не споделяш нещо с нея.
specnaz89@abv.bg.
0
0