Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах летящо или скачащо малко слонче

Сънувах летящо или скачащо малко слонче

Сънувах летящо или скачащо малко слонче
Сънувах много сладко, малко слонче, което скачаше, но мисля, че и летеше(не съм сигурна, не си спомням добре съня си).

Аз и приятелят ми (всъщност бившия ми, ден преди съня ми се разделихме окончателно) се мъчехме да го хванем.

Само да поясня, че същия ден, в който сънувах вечерта, се видяхме. Той дойде за да опитаме отново, но аз отказах. Мисля, че сънят ми е свързан със случилото се.

Бягахме и се радвахме, докато се опитвахме да го стигнем. Хванахме го и му се радвахме, сложихме го в кашон, а отгоре стъкло, за да го наблюдаваме.

Хранех го, но по - късно стана тъжно, толкова тъжно, че ми се стори, че се отказва от живота. Пуснахме го, но не помня как стана, не помня добре съня си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Лукса
Лукса
08.10.2009 19:59
И аз мисля, че съня олицетворява раздялата ви, но по-скоро показва, че причината за раздялата се дължи и на двама ви. Поне ти така го разбираш. Може би на по-късен етап отново ще опитате да сте заедно и тогава ще успеете да превъзмогнете пречките и проблемите, които по всяка вероятност са незначителни. Вие ги възприемате като "огромни", даже са окрилени от вас самите, но без причина.
0
0
ivan
ivan
04.10.2009 13:26
Опитвали сте се просто, но любовта е отлетяла от вас. Искали сте да я задържите, въпреки, че сте усещали, че си отива. За съжаление не се е получило. Не е било писано.
0
0
zuzi
zuzi
04.10.2009 09:50
Летящото слонче е знак на любов. Ще получиш хубава новина и много ще се радваш.
0
0
ivan
ivan
04.10.2009 08:54
Слонът е знак за пари и щастие, но ако той те гони или стои при теб. Вие се опитвате да хванете щастието, но нещо все ви се изплъзва.
0
0