Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Нещо се случва с мен

Нещо се случва с мен

Нещо се случва с мен
Нещо се случва с мен от около седмица и повече. Една нощ сънувах починалата ми баба, която в съня ми беше умряла, но понякога ставаше и не можеше да говори, но се опитваше да се движи.Беше ужасно странен сън.

Два дни след това, една вечер компютърът ми беше пуснат, но аз си говорех по
телефона с една приятелка, но когато погледнах към към огледалото видях, че полилея се въртеше.


веднага погледнах към него и нямаше и следа от това да се е въртял. Много се изплаших и веднага си отворих скайпа и видях, че имам 1 непрочетено съобщение.

Отворих го и видях, че една приятелка ми пишеше, че пердето и се мърда само. Точно в същия момент, в който се беше случило и това с полилея.

Ужасно се уплаших. В същата вечер нищо необичайно не се случи, но на другия ден когато се видях с моята приятелка в даскалото коментирахме случилото се, и стигнахме до извода, че това е само съвпадение.

На другата вечер разглеждах различни форуми и пишеше, че трябва да съм в стая с изгасена лампа и фенер, с който да светя поне 10 минути.

Отначалото нищо не видях, но след това забелязах за части от секундата черна, една дупка точно над полилея ми. Реших, че всичко това е визуална измама и си пуснах телевизора без да пускам лампата.

Към 3 часа някъде нещо светна. Сякаш светкавица от апарат. Почнах да пищя естествено и оттогава ме е ужасно страх да вляза в стаята ми вечер сама.

Вече се страхувам и от тъмното, и само при мисълта, че вечерта идва, тръпки ме побиват.

Имам една играчка, огромна, която никога не местя и винаги стои точно над леглото ми. Днес като се прибрах от даскало, тя беше на земята под полилея.

Живея с майка ми и тя не е пипала играчката ми, дори не е влизала в стаята ми, като цял ден е била на работа.

Хора или аз полудявам, или нещо странно се случва с мен. Постоянно имам чувството, че някой ме следи, че има някаква сила зад мен.

Вечерта, когато видях светлината за секунди, слушах музика на слушалките си и бях със затворени очи, и просто усетих как някой скачаше на леглото зад мен. Беше ме страх да погледна, за това не посмях.

Обзела ме е параноя, или просто наистина нещо се случва с мен. Ако имате някакви съвети, казвайте защото ще полудея вече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Ели
Ели
01.11.2010 16:56
В домът ти може да има чуждо присъствие. Отиди в църква и купи от там тамян, прикади с него целия дом. Ако има нещо, то ще се махне. След това ще видиш колко спокойна ще се почувстваш. Направи го колкото можеш по-бързо, толкова по-добре. Успех.
0
0
Нели
Нели
01.11.2010 16:34
Мале и мен ме побиха тръпки - вярвам ти, макар че не съм го изпитвала. Съветът ми е да потърсиш врачка, но доказала се. Тя може да ти помогне. Макар, че и аз не знам как.
0
0