Сънувах един изцяло непознат свят за мен

Сънувах един изцяло непознат свят за мен
Снимка: sanovnik.bg
Сънувах един изцяло непознат свят за мен. Сънувах, че съм омъжена и че съпругът ми е воин, но от онези като в древногръцката митология.

Себе си виждах в бяла, дълга рокля, подобна на самодивските. Бяхме на тиха и спокойна река, с бистра вода, която изведнъж стана мътна.

Следващата сцена е в едно непознато село, но в по-близко време. Съпругът ми ми каза, че след последните къщи има граница, нещо като край, където никой не е ходил, нещо което е невидимо.

В следващата сцена сме в наши дни, ние сме в апартамент, който е наш, съпругът ми е пожарникар, също като баща ми в действителността, и е със свои колеги.

Всички едновременно получават СМС, че началникът им е починал. Моля, помогнете ми да разгадая този сън, споделих го с вас понеже никога не съм сънувала подобно нещо, никога не съм пътувала така през времето насън.

Предварително ви благодаря.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Devil_ka
Devil_ka
04.08.2010 09:18
Не знам какво те накара да си мислиш, че съм леля, но съм на 19. Споделих съня си за да ми помогне някой да го разгадая, а не да ме съди и да поставя някакви определения и епитети.
0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
04.08.2010 02:02
Виж Лельо Девил-ке, това е много хубав сън. Скоро шефа ти наистина ще почине, ти ще останеш без работа и ще имаш възможности. Гледай възможността, не препятствието. Без работа можеш да си починеш, можеш да се запознаеш с нови хора, можеш да разбереш какво е да живееш без пари, ако досега не си го разбрала Лельо. Сънят ти е много трагичен и възвишен. Надявам се малкия батко да ти е бил от полза.
0
0