Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах един изцяло непознат свят за мен

Сънувах един изцяло непознат свят за мен

Сънувах един изцяло непознат свят за мен
Сънувах един изцяло непознат свят за мен. Сънувах, че съм омъжена и че съпругът ми е воин, но от онези като в древногръцката митология.

Себе си виждах в бяла, дълга рокля, подобна на самодивските. Бяхме на тиха и спокойна река, с бистра вода, която изведнъж стана мътна.

Следващата сцена е в едно непознато село, но в по-близко време. Съпругът ми ми каза, че след последните къщи има граница, нещо като край, където никой не е ходил, нещо което е невидимо.

В следващата сцена сме в наши дни, ние сме в апартамент, който е наш, съпругът ми е пожарникар, също като баща ми в действителността, и е със свои колеги.

Всички едновременно получават СМС, че началникът им е починал. Моля, помогнете ми да разгадая този сън, споделих го с вас понеже никога не съм сънувала подобно нещо, никога не съм пътувала така през времето насън.

Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Devil_ka
Devil_ka
04.08.2010 09:18
Не знам какво те накара да си мислиш, че съм леля, но съм на 19. Споделих съня си за да ми помогне някой да го разгадая, а не да ме съди и да поставя някакви определения и епитети.
0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
04.08.2010 02:02
Виж Лельо Девил-ке, това е много хубав сън. Скоро шефа ти наистина ще почине, ти ще останеш без работа и ще имаш възможности. Гледай възможността, не препятствието. Без работа можеш да си починеш, можеш да се запознаеш с нови хора, можеш да разбереш какво е да живееш без пари, ако досега не си го разбрала Лельо. Сънят ти е много трагичен и възвишен. Надявам се малкия батко да ти е бил от полза.
0
0