Бих се на сън

Бих се на сън
Сънувах,че съм приятелка с едно момче рисувано (от така наречените анимета). Обаче, той ме обижда с нещо и аз бягам по шосето в една игра Gta Vice City.

Братовчед ми ме настига и ми казва да се върна, ама аз отказвам. След като стигам накрая на шосето, срещам едно момче от бившия ми клас и пак няколко анимирани герои.

Но малко след това срещам едно високо и пълно момиче. То ме заплашва, че ще ме бие и аз започвам да се страхувам. Все пак избягвам, за да не си навлека много неприятности.

Но момичетата ме настигат. Тогава насъбрах малко смелост и започнах да се бия с тях. Защитих една анимирана приятелка. Накрая ние победихме (аз и приятелите ми).

Обикновенно не съм смела и затова споделям съня си с вас. Ако можете да ми го разтълкувате, ще съм ви много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дени
дени
20.09.2009 12:07
Мисля, че гледаш прекалено много телевизия или стоиш на компютъра, но това може да се разтълкува и по друг начин. Може би трябва да се изправиш с/у проблемите си. Ти самата казваш, че не си смела, но смел не е само този, който се бие и т.н, смела можеш да бъдеш и тогава когато признаеш грешките си. А пък иначе аз съм чувала, че сънуваш това, което най - много искаш да се случи. Едва ли ти обаче, искаш да се разкарваш по улиците на Gta Vice Citу. Може би просто искаш да си по - смела в истинския живот. Опитай не е толкова трудно, но както казах това не значи, че трябва да се биеш за да се докажеш.
0
0