Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах канибали и хотелска стая

Сънувах канибали и хотелска стая

Сънувах канибали и хотелска стая
Сънят беше много странен. Бях с хора, които не познавам, но в съня си се държах приятелски с тях. Както си говорихме изведнъж един мъж каза: "Хайде да се качваме горе, че нямам вече търпение".

А аз въобще нямах ни най-малка представа за какво говори. Всички се качихме в апартамента и запомних, че етажа беше 8-мия. Влязохме в апартамента и всички седнахме на една кръгла маса.

Собстеникът на апартамента каза: "Елате да видите" и той ни разведе из апартамента и във всяка стая имаше поне по 2 трупа. Собстеникът се усмихна и ни каза да почакаме и всички се зарадваха и чакаха с нетърпение така наречената "вечеря".

А аз много се притесних понеже аз не съм канибал и не ям човешко месо, но не можех да им го кажа защото се страхувах да не изядат и мен.

Трябваше да се измъкна някак си и за мое спасение, телефонът ми звънна. Вдигнах, беше моя приятелка, каза ми нещо, но не помня какво.

Мисля, че ми каза за нещо, което си е купила, но не помня какво беше то. След като затворих телефона, излъгах канибалите че е била майка ми и че трябва да се прибирам веднага.

След като казах това, си взех нещата и си тръгнах. Видях за около 2 секунди как собственика на апартамента режеше нещо "сигурно е било труп"у но кръв нямаше.

Излязох от апартамента и беднага се качих в асансьора и излязох от блока и тичах. Не бях в моя град, бях някъде другаде.

Стигнах до един хотел и изведнъж се озовах в хотелска стая. Там беше един мой приятел и така се събудих.

Моля ви, ако знаете по малко какво означава този сън, моля ви кажете ми.

Благодаря предварително

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати