Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сякаш бях облечена за бал

Сякаш бях облечена за бал

Сякаш бях облечена за бал
Имах наистина странен сън, който ме шокира още повече.

Намирах се в центъра на града ми, облечена в дълга сива рокля, гримирана и седях на улицата. Чаках някой, чаках нещо, не съм сигурна.

Около мен и по - точно - срещу мен, се намираше градският площад. Там се бяха събрали много хора (като по баловете, то си беше бал). Изведнъж нещо привлече вниманието ми и пред мен минаха три момчета.

Едното ми е познато, не се познаваме лично, но го знам кой е, беше в инвалидна количка, а към тялото му бяха прикрепени някакви системи, количката се движеше сама.

Второ момче си вървеше само, добре беше, но не го познавам. Третото момче лежеше върху болнично легло, което, като че ли се рееше из въздуха, но само, никой не го буташе.

Тримата прекосяха улицата и аз ги следях с поглед, чувствах се много уплашена, страхувах се от нещо. Сякаш бях избягала от някъде и сега търсех някого, но когато видях тях, ми стана много тъжно и се разплаках още повече. Не можех да си обясня какво се случва и защо.

На кратко - това е сънят. Нямам представа какво означава, но това същото момче, което е в инвалидната количка го сънувам сигурно вече от месец - два и е наистина странно.

А и другото, което ми направи впечатление бе, че са трима, числото 3 ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Saminceto
Saminceto
26.04.2010 13:14
Числото 3 предсказва, че силата е в твой ръце, но трябва да я използваш умело.
Видиш ли насън инвалидна количка, значи ти предстоят много спънки в личен и професионален план, които няма да могат да се преодолеят лесно.
Сънуваш ли, че лежиш в болнично легло, значи скоро може да затънеш в дългове.
Ако сънуваш, че се страхуваш в съня си значи, че в реалността ще претърпиш провал и неуспех.
Капят ли сълзи по дрехите ти в съня ти, значи ти предстои да откриеш подходящо решение на спор. Сънуваш ли сълзи, значи ти предстои искрено щастие. Рониш ли сълзи насън, значи ти предстои да бъдеш развеселен или успокоен.
Чакаш ли някой в съня си значи, че твоя амбиция или желание няма да се реализират.


Като цяло чувството от съня е най-важно-може да е лош съм и да не се чувстваш зле,когато се събудиш-това значи,че няма от какво толкова да се плашиш,въпреки тълкуването му.Но ако си се събудила с лошо чувство от съня си-внимавай!На мен ми се е случвало да сънувам неща (които като погледна в съновника не са лоши) и да имам лошо чувство от хубави сънища и обратно!Позволих си да извадя значенията на някои от нещата,които си сънувала.Премисли ги добре,но не се впрягай много-може да е нещо малко и незначително и дори да не разбереш ;)
Надявам се поне да съм те успокоила малко
0
0