Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Пророчески видения - мога ли да ги развия?

Пророчески видения - мога ли да ги развия?

Пророчески видения - мога ли да ги развия?
Това е нещо което ми се случва откакто се помня, първо започна само от време на време. Напоследък обаче стана редовно. Най-вече получавам видения, предчувствия за близки хора. Те са ясни най-често са предчувствията ми са свързани с чувства, които изпитват, ще изпитват и когато комуникират или ще комуникират с някого както и местата на които ще бъдат.

Сещам се едно специфично видение свързано с приятелка. Във видението ми тя общуваше с чужденка, африканка със не толкова тъмна кожа, да съм по-точна. Усетих че това може да е важно за нея и и споделих. Няколко седмици по-късно един неин приятел я запозна с въпросното момиче. Приятелката ми каза, че видението ми се е сбъднало. Момичето, с което се запозна беше африканка с немного тъмна кожа и доста са си общували. Кожата ми малко изтръпна от ужас. Помислих си че може да е някакво съвпадение понеже съм скептик в известна доза.

Днес отново се случи нещо подобно. Този път видението беше с приятеля ми. Говорихме по телефона. Когато стана въпрос за виденията му казах, че предчуствам как в бъдеще е седнал на столче на терасата, хапва бекон и му казах да не се тревожи, защото това което иска ще се сбъдне и ще има повод за радост.

Той ми отговори:"Аз буквално съм на терасата, ям бекон и се надявам да мина изпита си. " Казах му да не се шегува с мен защото бях искрена за това. Той ми потвърди отново същото и дори ми каза че се е изненадал от това, защото е тъмно няма начин да го видя. Живеем отделно все още. Отново си помислих че може да е някакво съвпадение макар и да се озадачавам все повече.

Има и още такива случки със съвпадения и продължавам да получавам най различни такива предчувствия и видения. Пишейки всичко това съм искрено притеснена, защото търся отговор и реших че тематиката на този сайт е чудесна да споделя нещо толкова лично. Надявам се в коментарите да има разбиращи, толерантни хора и още повече ще се радвам, ако случайно някой е имал подобни преживявания.

Ако има споделете ми следното. Нормални ли са тези усещания? Да не е просто шесто чувство или нещо повече? Може ли да се развие на по-дълбоко ниво? Ще съм истински благодарна ако някой ме информира.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати