Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Измамата в съня ми?

Измамата в съня ми?

W0l7W0l7Новак
Измамата в съня ми?
Да кажем, че момчето, което харесвам се казва Георги. Сънувах, че той ми писа *ппц не си пишем, говорим*. Писахме си някакви работи и по едно време ми вика обърни внимание на човека, който сега ще ти пише и ми писа един бивш.

Аз написах на Георги, че няма значение кой ме търси мене, а какво чувствам аз*към Георги*. Трябваше да излезем ли или ми каза да отида на някакво място и то се оказа много тъмно, нямаше никакви хора.

Имаше една птица през половината път и аз я следвах и както нямаше никой изведнъж ми писа "Птицата продължи своя път, направи го и ти".

Тъй като не видях никого, тръгнах да бягам и по едно време виждам двама от неговите най-близки приятели и ме изгледаха много странно, едно тъжно такова.

По път за вкъщи съм вече и гледам имам съобщение и си мисля, че е от Георги, но като погледнах -"Моника" от мястото, където живее и той.

Праща ми някакви снимки и аз си мислех, че това ще е нашият чат, но се оказа нейн с Георги. Прати ми и някакъв клип как са си направили и накрая той я целува и тя ми пише съжалявам.

Чудех се как да го разтълкувам този сън, ако някой има някаква идея? *Имената са измислени. *
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати