Защо сънуваме починалите ни близки?

Защо сънуваме починалите ни близки?
Снимка: sanovnik.bg
След като близките хора ни напуснат, те се появяват рядко или често при някои от нас в сънищата ни. Понякога са безмълвни, понякога се опитват да ни кажат нещо или ни предупреждават и ни дават съвети.
След като баба ми почина преди по-малко от година е идвала при мен най-много 3-4 пъти. Никога не говори. Седи и не гледа към мен. Дотолкова предполагам тя би искала да се свържем. Сънищата на моята майка от друга страна са изпълнени с мъртъвци. Познати или не чак толкова те винаги идват при нея с причина. Говорят и и се движат. Предупреждават я, сякаш са истински. Често започваме да ги тълкуваме, въпреки че не са сложни, щом мъртвецът се изправя и казва каквото иска и може да каже, но някой път и нещата около мъртвецът в съня имат значение.

Трудно вярващ човек съм на неща които не мога да видя или усетя, но може би сънят е начинът, чрез който можем отново да усетим енергията на тези, които са ни напуснали. Подсъзнанието ни може да крие неща които можем да усетим, но не и да си обясним. В същото време може да ги сънуваме защото подсъзнателно просто искаме да ги видим още веднъж и ние самите сме самата причина.

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати