Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Преследващият ме хакер

Преследващият ме хакер

Преследващият ме хакер
Снимка: sanovnik.bg
Да започнем от това, че в съня ми майка ми и баща ми бяха разведени. Аз бях избрал да остана при майка ми, сестра ми също, но въпреки това поддържах контакт с баща ми. Майка ми се беше оженила наново за някакъв мъж, който въобще не харесвах. Не знам как стана, но разбрах, че той е престъпник и доста добър хакер. Първото нещо, което този мъж направи, когато разбрах, беше да ми хакне компютъра и така изтриваше всички файлове, който бяха записани на него.

Двата диска на компютъра ми бяха супер изчистени, когато ги погледнах от my computer. Компютърът накрая бъгна, защото явно нещастникът беше изтрил system32. След това нещо изведнъж компютърът ми се оправи и хакерът ме заплаши да не казвам на никого, че е престъпник, защото ще стане много лошо за мен. Та така той започна да следи всяка моя стъпка и всеки мой опит да споделя с някого. Не мога да скрия, че понякога ми се откриваха и доста благоприятни моменти, но в повечето случаи се дъних от притеснение. Но хубавото беше, че успях да разкажа на сестра си.

Опитах се да убедя и майка си, но тя не ми вярваше въобще и си мислеше, че си измислям, дори се скарахме с нея. Реших да се обадя на баща си, като по време на разговора открих, че съм подслушван. Явно беше разбрал, че ще говоря по телефона и ме беше хакнал отново. Така не успях да му кажа какво се случва. Онзи продължаваше да подслушва всеки мой разговор, да следи всяка моя стъпка и всеки път ми се заканваше.

Побиваха ме тръпки от този човек. Другото, което си спомням от съня и като цяло финалното, защото там прекъсна, беше, че бяхме голяма компания навън със сестра ми. Бяха моите най-добри приятели от училище. Реших, че мога да им се доверя и че те могат да ми помогнат по някакъв начин. Намерих удобен момент, когато хакера го нямаше, защото разбира се, че и той беше дошъл с нас, за да не изпусне нещата от контрол.

Помислих си, че е много глупаво от негова страна тайа да ме остави и веднага се затичах към Петър (това не е истинското му име, просто така ще му викам) и започнах да му разказвам за случилото се. Реакцията му беше неочаквана, защото той измърмори едно „еми" и нищо повече. В този момент от телефона хакерът започва да говори.

Отново ме побиха тръпки. Явно ме беше подслушвал през цялото време. Знаех си, че трябваше да проверя телефона си. Той ме заплаши, че ще последва доста лошо за мен и в този момент аз успях да намеря начин да го изключа, като той постоянно се включваше, а аз постоянно го изключвах. По едно време спря да се вкючва и аз се възползвах от момента и разказах на всички, понеже вече работата беше втасала.

От този момент сънят ми прекъсна. Не знам дали го предавам чак толкова точно, защото имах неясноти, но това си спомням.

Моля ви, разтълкувайте го!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
56
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати