Какво означава, когато двама сънуват един и същи сън в една вечер?

Какво означава, когато двама сънуват един и същи сън в една вечер?
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте, днес докато се возех с колата с много близка приятелка ми сподели, че е сънувала сън с майка си и мен. В сънят си, се е разхождала по улицата с майка си, когато едно голямо черно куче и едно по малко бяло на цвят с малки черни петна я е нападнало, при което аз съм тръгнал да я защитя и съм хванал черното куче за челюстите и съм му ги разчекнал, при което кучето е умряло. След това хората са почнали да ме обвиняват, знаейки каква е ситуацията, а тя ме е защитавала пред тях.

Странното е, че същата вечер аз сънувах същият сън, как се разхождам по улицата и как двете кучета нападат майка с дъщеря, при което аз тръгнах да ги защитя хванах черното куче, разчекнах му челюстите и то умря, хората започнаха да говорят как съм направил такова нещо и тя ме защити.

Също така в сънят и на двама ни виждаме как жена бута бебешка количка с бебе.

Ако някой може да ми обясни какво означава сънят ще съм много благодарен

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Destroyed heart
Destroyed heart
28.11.2016 22:11
Цитирам "Също така в сънят и на двама ни виждаме как жена бута бебешка количка с бебе."

Мисля,че в бъдеще ще бъдете семейство и ще имате деца...
Лично мнение,но аз ви пожелавам най-хубавото!
2
0
maria
maria
19.11.2016 20:19
Според мен вие сте духовно свързани щом двамата сънувахте едно и също това е знак,че вие сте свързани и вашето запознанство не е случайно! Даже се радвай такива връзки не се обикновени,кучетата в съня са приятели,а онези хора които са обвинявали предполагам, ще имате изпитания и може би някой ще иска да ви раздели,но няма да може ако сте наистина свързани!
11
8