Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Признах чувствата си......

Признах чувствата си......

Признах чувствата си......
Здравейте, аз съм момиче на 13, a този който харесвам е на 15 преди 2 години си признах чувствата към него може би не трябваше да го правя но го направих за съжаление. . След това той ми се усмихна нежно и ми каза -Ти си малка за мен! ! честно казано това ме нерви, защото нито ми казва грозна си, нито дебела си пък тежа 50 килограма е пълна съм мъничко.

Единственото което повтаря е ти си малка. . Това лято като се правих на интересна пред него с колелото ми по принцип се хваля с много неща както с това че тренирам бойни изкуства и че съм много добра и когато паднах от колелото но, много лошо паднах и той тичайки дойде при мен да ме види дали съм добре и т. н. Когато дойде ме попита . . .
-Добре ли си ?
-аз казах да добре съм леко паднах нищо ми няма и той ми каза. .
-Абе аз нали та видях как падна като се преметна през колелото. .
-Също ми каза и -Сега да не земеш да се разплачеш да не се налага аз да те водя до вкъщи?

-Разсмях се и казах-Ти чуваш ли се ? Аз да плача пфф моля ти се тези като мене никога не плачат! ! Ние по принцип сме комшии и когато се прибрах в къщи БУКВАЛНО сритах колелото си от яд! ! А той ме е видял и на другия ден каза

-По-добра си по бойни изкуства отколкото изглеждаш аз казах мерси и толкова после като се стъмни той беше излязъл с едни къси панталонки и една тениска е и времето не беше доста приятно беше малко студено и той замръзваше каза ми да му дам горнището си и аз му казах не може и той ми каза изтичай до нас да вземеш горнището ми кажи на баба ми и тя ще ти даде, обаче когато на мене ми е студено и треперя от студ той ми казва

-Защо си излязла като тарзан? и аз го подсетих за това и му казах -Когато на мен ми беше студено никой не ми предложи горнището си ! ! П. С искам от вас някакъв съвет какво да правя как да порасна в неговите очи! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Момичето
Момичето
23.02.2015 15:50
Ами,дръж се честно и почтенно,не се хвали толкова за бпойните изкуства,може да не му харесва,имам впредвид,ти си момиче,трябва да се държиш като такава!
4
1
Потребител#155237
е права си ама след 2 години си взимам черния колан!! :D
3
0
Ели
Ели
23.02.2015 12:29
Дръж се като него
1
2
Потребител#155237
ще пробвам може да подейства!!!
0
1
ГаЛкА
ГаЛкА
22.02.2015 20:11
Виж това че някъв не те харесва не значи че трябва да се правиш
просто не си струва имам ФР която харесва момче и се прави на нещо което не е така че не взимай пример от нея и бъди себе си
6
1
Мария
Мария
22.02.2015 13:31
и аз съм на 15 и виж щом не те харесва просто продължи на пред
4
0
Краси
Краси
22.02.2015 11:09
Мило момиче, когато някой те харесва нищо не би имало значение за него, било то и възрастта ти. Още повече, четой не е много по-голям от теб. Ако запомниш това сега, ще ти е много по-лесно и във връзките ти, когато пораснеш. Който те обича и харесва, не би търсил извинение, само за да не те засегне много. Просто момчето не те харесва, приеми го и проджавай напред.
2
0
Стефани
Стефани
22.02.2015 04:06
Хората ти дават съвет/изказват мнение, а ти единствено ги критикуваш. Ако не си готова да чуеш какво смята човекът отсреща, защо изобщо питаш?!?
Та да се върна и на темата, макар да предполагам, че мнението ми няма да ти хареса и ще ми кажеш нещо от сорта на "Ми била си по различна от мене"... И аз съм била на 13, падала съм си по момчета както на моята възраст, така и по по-големи от мен, и наистина вторите винаги са ме възприемали като дете, макар разликата да е била само 2-3 години... Това е нещо, което не можеш да промениш на тази си възраст и ще видиш след няколко години, когато започнат да идват момченца с по 1-2 години по-малки, как ти също ще реагираш с "много си малък за мене".
Съветът ми към теб е или наистина да си намериш някой на твоята възраст, или да се върнеш отново към игрите (нямам предвид куклите, не ме разбирай погрешно), забавлявай се, живей си живота, наслаждавай се на това, че още не си се сблъскала със суровата действителност. А колкото до любовта - тя ще дойде, когато и е времето :) Успех от мен!
2
0
Maria
Maria
21.02.2015 17:31
на 13 не си тийнейджър а още дете..не съм искала да те обиждам, просто още ти е рано за харесване и така нататък ..на 15 вече си тийнейджър! На 13 не съм се правила на интересна ...и не съм искала нечиие внимание ,а играех пред блока.
4
1
Потребител#155237
ми била си по различна от мене
1
4
Maria
Maria
21.02.2015 16:36
Според мен той те възприема като по-малка сестричка което е наистина похвално..как на 13 годинки , ще се занимаваш с момче което е по-голямо от теб? Вместо да си гледаш куклите и приятелките ти се занимаваш с момчета .. Момиче да признава чувствата не говори добре за него,че е лесно показва... Занимавай се с 13 годишни не с по-големи от теб .. Гледам момчето май има повече акъл от теб, и не се занимава с деца...
3
1
Потребител#155237
а и между другото има толкова неща които тук не съм написала така че не ме съдете от пръв поглед.....
0
1
Потребител#155237
Само с 2 години е по-голям от мен и какво толкова не говоря за перверзни неща и т.н а за това ,че аз наистина го харесвам ,не съм помолила за убиди от ваша страна затова колко акъл имам аз,а помолих за съвет какво да правя не мога да повярвам че хора като вас има такива дето само да унижават без да се замислят та вие не си ли била тийнейджърка ???
1
3