Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Смее се на шегите ми, а в следващия момент ме игнорира

Смее се на шегите ми, а в следващия момент ме игнорира

Смее се на шегите ми, а в следващия момент ме игнорира
Има момиче, което харесвам близо 8 месеца, но забелязах че тя много рядко говори с мен на кратко ИГНОРИРА МЕ не знам защо опитах се да и кажа че я харесвам но прецаках работата като казах че не нямам сила да кажа. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Все едно тя ме гледа доста често и често се смее на шегите ми но ме игнорира от време на време тук таме някой въпрос като "ъммммммм имаш ли (примерно кафе)" и аз съм като "О, мм не нямам" държа се като пълен идиот около нея и дори не знам защо както и да е въпроса е защо ме игнорира и някакъв начин да и кажа че я харесвам тоест Намек някакъв които да и подскаже че я харесвам. . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
03.10.2016 16:40
Игнорира те, защото вече е наясно, че я харесваш и очаква да предприемеш някаква стъпка, а ти се кумиш. 8 месеца и си успял да стигнеш само до "не, нямам сила да кажа..." - и тук веднага ѝ е станало ясно. Дори няма какво да ѝ казваш - подаряваш цвете, целуваш я и ако ти отвърне - имаш си гадже. Много вероятно е и да ти отвърти един шамар, но поне ще си наясно какво се случва, а не както в момента.
0
0
Nqkoi si tam
Nqkoi si tam
04.10.2016 20:37
Aма аз и казах сега тя е много по мила с мен :/
0
0
Стан Ой
Стан Ой
27.09.2016 18:05
Ако си мъж на място, ще ѝ го кажеш направо. Да знаеш, че с намеци действат само бъзльовците, а ако се държиш като такъв, няма да имаш успех с жените. Мацките си падат по самоуверени и решителни мъже. Ако не ѝ ги признаеш директно, някой друг ще ти я отмъкне под носа.
1
1