Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мисля, че се нараних в съня си

Мисля, че се нараних в съня си

Мисля, че се нараних в съня си
Здравейте, почти всяка нощ сънувам така наречениете осъзнати сънища. Осъзнавам какво се случва, мога да ги контролирам, но често предпочитам да оставя духът ми да ме води. Миналата нощ сънувах нещо, което не ми прави особено впечатление, свикнала съм със странните сънищта. Сънувах огромно езеро, плувах и изведнъж нещо ме нападна, боричкахме се, опитвах се да му избъаг, накрая успях, излязох от водата и се събудих. Когато се събух нищо не ми направи впечатление, но когато влязох под душа забелязах нещо като драскотини и охлузвания по дъсната си ръка, след това отстрани на кръста и на няколко места по бедрата.

Първачално си помислих, че може да е от ноктите, но аз нямам такива, изобщо не задират дори. Следите са много странни и дълги черти, като сдрано от когка, но без видима кръв или коричка но издути. Повърностни, но и сякъш съм сдрана от вътре, а не от вън на кожата, много е странно (вече цял ден стоят и са силно доста червени тези сдраните черти ). Та въпроса ми е, възможно ли е, когато съм се боричкала с това нещо да са ми се получили тези неща или аз сама да съм се наранила по някакъв начин ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Bella
Bella
01.08.2015 12:10
На мен ми са се получавали такива подобни на драскотина черти от обелазване от животно :)
1
0
Кейтлин
Кейтлин
28.07.2015 16:59
Съществото беше доста дълго като змия ,като чели водна змия ,имаше нещо като дълги мустаци и странен завършек на опашката ,беше сиво на цвят ,до колкото помня .
Аз съм на 16 години ,но от както се помня сънувам осъзнати сънища ,в миналото ми се случваше 1 до 3 пъти месечно ,но от една година и половина насам сънувам осъзнати сънища почти всяка нощ . Това е . :)
0
0
върколак
върколак
29.07.2015 09:21
Според мен когато си заспала и си започнала да сънуваш този сън тялото ти вдвяистиъелно се е борело с нещото което си сънувала мозакът ти е изпращал импулси,сигнали към тялото ти и по този начин тялото ти е преживяло всичко което ти се е случило в съня ти. И на мен ми се е случвало спирал съм да дишам и в съня си и в истенския живот
1
0
Цветан
Цветан
28.07.2015 08:26
Можеш ли да опишеш съществото което те е нападало (ако изобщо си успяла да го видиш)
Също как по точно си се научила да сънуваш осъзнато или си ти е даденост
0
0
Кейтлин
Кейтлин
27.07.2015 22:24
Много ти благодаря .
0
0
Христо
Христо
27.07.2015 17:44
Да, възможно е. Хората, които пътуват астрално (като твоите осъзнати сънища) могат да срещнат същества от долния астрал, които не задължително им мислят доброто. Чел съм други подобни случки с хора, които имат драскотини след пътуване из астрала.

Сигурен съм, че има добри начини за защита - най-малкото чрез молитва преди навлизане в астрала (При теб - преди сън.)

Успех! :)
1
0