Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»В съня ми е всичко непознато

В съня ми е всичко непознато

В съня ми е всичко непознато
Сънят ми беше така: някой ни закара в непозната и изоставена къща
с мост и канал.

Майка ми влезе в нея и затвори вратата. Преди да затвори вратата ми каза: "Ще влизаш ли ?" Аз и отговорих, че имам
странно предчувствие.

И ще остана да се поогледам малко. Разбира се, първо огледах канала и тогава видях умряла непозната жена. Много се уплаших.

Когато се обърнах, пред мен стояха два паяка, но бяха много големи. Единият беше черен, другият кафяв. Огледах ги.

Прескочих ги за да се обадя на мама и тя да звънне на полицията, че сме намерили труп. Но вратата беше заключена и мама я нямаше.

Когато се обърнах и паяците започнаха да ме атакуват и ми казваха " нямаш място тук", "върви си, иначе ще те изядем и ще те хвърлим във водата".

Това беше. Пишете, защото не знам какво означава това. Аз съм на 12 години.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
:)
:)
12.02.2010 16:18
Мерси че ми отговори тксн.
0
0
тксн
тксн
12.02.2010 07:41
По принцип пътуването в съня, на подсъзнателно равнище, е много тясно свързано с пренасянето на иформацията от случилото се през деня към дълготрайната памет. Следователно след като е свършило пътуването, следва да види човек някаква позната сцена. В твоя случай напълно непознатото, което си видял е израз на преминаването на съзнанието от едно енергийно ниво към друго. И пренасяйки се към необятното съзнанието започва да вижда знаци. Твойте конкретни знаци са моста и канала. Това са преките символи означаващи: мост - преход, канал - проводимост. От тук следва, че в живота ти следва някакъв обрат. Който може да ти донесе някаква облага. Но може и да ти отнеме нещо. По надолу, ако съдя от случката с паяците. Изглежда, че няма да си много желан в обкражаващата среда. Но необходим. Ти си им нужен на хората колкото и да не те харесват. Това се показва от заплахата, която са ти отправили "изядем и хвърлим във водата". И другия елемент от съня е, че няма да можеш да поискаш помощ от познатите ти. Това става ясно от символа Майката. Това е всеобщата помощ от близък човек.
Непознатата умряла жена в случая е израз на неуспеха на другите. Трябва да не се влиаеш от неуспеха на другите. Не трябва да обръщаш внимание, а да вървиш напред по свое му.
0
0