Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Как да се отърва от черната магия, която е надвиснала над семейството ми

Как да се отърва от черната магия, която е надвиснала над семейството ми

Как да се отърва от черната магия, която е надвиснала над семейството ми
Здравейте!
Искам вашата помощ!
Семейството на бъдещият ми мъж е не веднъж е било проклевано. В дворът им при разкопаването му за да се построй нова сграда са намерени много черупки от яйца. В апартамента им се случват разни странни неща, като потропване, отваряне на вратите на шкафовете, странни сенки и много тежка енергия. До колкото знам апартамента не е бил обитаван до купуването му преди повече от двадесет години. И единствено в този апартамент от цялата сграда се случват такива неща.

Също преди известно време моята бъдеща свекърва беше намерила пред входната врата три бучки лед завързани в червени парцалчета (тази магия е направена за раздяла)поставени от съседката. След като бяха намерени пред вратата кубчетата лед, ние започнахме да се караме много сериозно за някакви дребни неща (ние по принцип не сме се карали до този момент) и дори няколко пъти щяхме да се разделим.
Много проблеми започнаха да ни застигат, които ни създадоха още по-големи проблеми.

Искам да разбера как можем да се отървем от тези проклятия.
Благодаря Ви много за вашето внимание.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Бай_Кольо
Бай_Кольо
14.07.2015 12:20
Може само да се отървете от тъпотията, защото такива неща не съществуват!
3
3
Edel Weiss
Edel Weiss
28.01.2015 20:15
Поръчай Киприянови молитви ; иди в църква и се уговори с попа да я отключиш в определен ден. И двата ритуала имат много мощно въздействие
4
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
28.01.2015 16:29
Трудно е да ти се даде съвет за окончателно изчистване, защото не знаеш с точност от къде идва.Ще ти препоръчам ти да се ограждаш със защита.Има много начини за това, но най-силна е вярата в Бог.Успех.Когато започва кавга благославяй в името на Бог.
4
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
28.01.2015 10:38
Ако сме чада на БОГА, вярваме в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС и ГО следваме, живеем според БОЖИЕТО СЛОВО и сме верни на БОГ всякога, то тогава проклятията нямат власт над нас, защото НАЙ-ВЕЛИКИЯТ, нашият Милостив БОГ е с нас. БОЖИЯТА Ръка е над нас и ни закриля. Защото ако сме такива, нашият БОГ е с нас, ЦАРЯТ на царете и ГОСПОДАРЯТ на господарите. Това не означава, че живота ще ни е гладък и няма да има никакви трудности. БОГ не ни е обещал, че ако ГО следваме няма да има никакви гонения в живота ни и нищо което да ни притесни и да ни е трудно. Не. Но БОГ ни е обещал, че каквото и да стане, през каквото и да трябва да минем, ако сме от към НЕГО и сме МУ верни, БОГ никога няма да ни остави, независимо през колко трудни ситуации минаваме. ТОЙ ни дава сили да устоим докрай.

Слава на БОГА отвека и довека! Амин.
6
10
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
28.01.2015 10:30
Врачуване, баене, леене на куршум и като цяло тези практики с които се занимават някои хора, екстрасенси - това са неща от дявола, практики свързани със сатана. Това са проклятия - ритуали погубващи човешката душа и живот и отдалечаващи човек от СВОЯТ ЛЮБЯЩ БОГ и СЪЗДАТЕЛ.
Аз ходих близо 2 години при една жена да ми гледа на кафе. По този начин бях отворил врата на сатана да действа в живота ми и да ме погубва. Бях проклет. Живота ми се беше срутил изведнъж. Не знаех дали има смисъл да живея. Тогава МОЯТ БОГ ме пожали и ми подаде ръка и ме измъкна от пропастта в която потъвах все повече и отивах към вечно осъждение и отделяне от БОГ завинаги. Слава на БОГА отвека и довека ! Благослове е нашият БОГ отвека и довека ! Амин.

Единствено БОГ може да ни спаси, да ни закриля с Любящата СИ Ръка, да ни предпази от злото на сатана и на човеците.

Бих искал да те посъветвам, като човек към когото БОГ е показал милост, като човек, който е бил в клопката на сатана, бил е проклет поради злите си дела, но БОГ се е смилил над него макар, че не е заслужавал и една йота от НЕГОВАТА милост и ТОЙ му е показал милост. Съветът ми е да се молите на БОГ, да се покаете за всичките си грехове, да помолите БОГ да ви прости всичките грехове и да приемете ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС за наш СПАСИТЕЛ, да повярвате, че ТОЙ е живял в човешка плът на Земята, че е платил цената за всичките ни грехове, умрял е на кръста и на третият ден БОГ ОТЦА ГО е възкресил и че чрез вяра в НЕГО, БОГ ни прощава всичките грехове и ни дава вечен живот. Съветвам ви да си вземете, намерите или купите, ако нямате Библията и да започнете да я четете всеки ден - съветвам ви да започнете от Новият Завет, след като свършите него - Старият Завет.

Единственият ни ЗАКРИЛНИК, Надежда и Спасителна Канара е нашият БОГ. Никой друг не може да ни защити от проклятията на сатана и злото, от проклятието на всичките ни неизборими грехове, за които трябва да бъдем осъдени, ако не се покаем и не приемем прощението за всичките наши грехове, което е чрез вяра в БОЖИЯТ СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Слава на БОГА довека. Амин.

БОГ да ви благослови.
4
11
vasko devnq
vasko devnq
27.01.2015 21:54
боб с кючек xD
0
7
Sunny
Sunny
27.01.2015 18:42
Благодаря ви
0
0
Потребител#151460
пиши ми тук твоят скайп или фасбоок на лична.мисля че мога да ти дам съвети и знания с които мога да подобря ситоацията.
1
1