Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам ужасни сънища с майка ми

Сънувам ужасни сънища с майка ми

Сънувам ужасни сънища с майка ми
Аз сънувах, че майка ми умира на навечерието на Нова Година (Точно 24:00ч. ) Преди това имах подобни сънища, но не си ги спомням, но винаги щом сънувах такива неща, се събуждах съсъ сълзи и не знам какво да правя. Може ли да ми кажете какво означава този сън. И може ли да ми кажете какво означава това:да сънувам един и същи мъж, винаги е в черно и никога не съм му виждала лицето: 1-вия път беше с бясно куче и мисля че ме гонеше.

2-рия път нещо правеше мъжа но не го виждах, но пак бе с кучето
3-тия път ме беше заключил в стая заедно с майка ми, но без куче, но и с още жени, но не знам защо, започна да убива всички, но само мен ме остави и постоянно ми викаше да си мия ръцете-Моля обяснете ми тези сънища или както аз им викам кошмари (такива ми изглеждат) :s: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
27.05.2014 21:24
Здравей!Да сънуваш майка си е късмет,че умряла-изпуснала си късмета.Мъж в черно-черно-жалееш по нещо или някого,човек без лице-нежелано събитие или случка с неприятен край,куче-приятел,бясно куче-човек ,на който не може да се довериш,измамник,убийство,убити хора,близки или не-несбъднато желание,жени-думи,разправия,да си миеш ръцете-месиш се в чужди проблеми,волно или неволно,говориш много понякога и често бъркаш в оценката на хората.Сънят ти те предупреждава да си внимателна и да не се изказваш прибързано.Пилат Понтийски преди да изпрати ИСУС на кръста си измива ръцете на площада,показвайки по този начин,че не носи вина за пролятата Свещенна кръв.
1
0
Рамбо
Рамбо
27.05.2014 18:43
То е много ясно че са кошмари а иначе по какъв начин ги уби пистолет резачка бухолка
3
0
Asparux
Asparux
27.05.2014 15:55
Може да си гледала много ужаси!
4
0
Рамбо
Рамбо
27.05.2014 18:47
Съгласен съм с теб много от сънищата заради такива филми са провокирани
3
0