Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах близък приятел, с когото спрях да се чувам

Сънувах близък приятел, с когото спрях да се чувам

Сънувах близък приятел, с когото спрях да се чувам
Здравейте,

За последните 2 седмици 2 пъти сънувах едно момче, с което бяхме много близки, но разстоянието ни раздели (живеем в различни държави). Не помня много от съня, какво забравих и първия, но неговото лице, усмивка, сериозна физиономия и думи си ги спомням много ясно. Разговаряхме на живо (т. е не през скайп или по телефона), и този път водихме сериозен разговор за живота на двама ни.

Аз обсъждах плановете си за лятото и той не беше щастлив, че няма да се прибера у дома скоро. Можех да почувствам, че му липсвам. . а и той на мен, но в същото време разговорът беше много сериозен, а не както обикновено безгрижен и забавен. . . . . . . . . и изведнъж всичко изчезна, но лицето му и част от думите като че ли ми се повториха няколко пъти. Какво мислите, че трябва да означава сънят ми? Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
...
...
19.05.2014 18:37
Някой би помислил,че просто ти липсва...Но май не е само това...Не те познавам,но за мен този сън означава,че трябва да потърсиш нов човек в твоя живот който да ти оказва подкрепата която твоя приятел ти е оказвал преди да замине.Ние хората колкото и да обичаме личното си време или пък да се справяме сами с трудностите все пак имаме нужда и от приятели.Твоят приятел вече е далеч,но нуждата ти от човек като него в твоя живот е останала.Спокойно въпрос на време е да се появи друг човек който ще те развеселява по-същият начин.Иначе иначе в съновника можеш да видиш за други значения...
1
0
Emilia Miteva
Emilia Miteva
19.05.2014 19:14
Благодаря много! :)
0
0